Merhabalar videographer olarak çalışıyorum ve oyunlarda oynuyorum. Şu an kullandığım Monster Aryond 24 inç monitörü dikey monitör yapıp yerine bir adet güzel kullanabileceğim monitör tavsiyesine ihtiyacım var
Android Telefon Kullanmaya Devam etmek istiyorum. Sosyal medyada içerik üretiyorum. Kamerası başarılı olan bir android telefon istiyorum.
S22-23-24 alınır mı? Honor 200 var. Tavsiyeniz var mı
Elimde Razer Kraken V3 X Usb versiyonlu kulaklık var. Fazlasıyla memnumun çok seviyorum lakin kablolu kulaklıktan gına gelmiş durumda. Montaj yaparken veya oyun oynarken seste kayma olmayacak arkadan gelmeyecek şekilde kablosuz kulaklık tavsiye eder misiniz?
Merhabalar elimde çok memnun olduğum tertemiz kullandığım Razer Kraken V3 X 7.1 kablolu kulaklık var. Ses kopması yaşamamak için kablolu aldım ancak beni çok rahatsız ediyor montaj yaparken elime dolanıyor kablo. Bunu 2000 bandında satıp üstüne ekleme yapıp yeni kulaklık almayı düşünüyorum...
Ekipmanlarım bilgisayarımı kapattığında hala ışıkları yanıyor ve uyurken çok rahatsız ediyor. Işıkların kapanmasını nasıl sağlayabilirim. Bazı videolarda anakarttan ERP ayarını değiştirmem istendi. Zararlı olur mu
OLAF MİNİ TAŞINABİLİR TERMAL YAZICIYI ALİEXPRESSTEN ALMIŞTIM ÜRÜN GELDİ GAYET GÜZEL. SADECE 57*25 MİLİMETRE KAĞIDIDA ORADAN ALMAK MI MANTIKLI YOKSA 58-56 GİBİ ÜLKEMİZDE SATILAN BOYLARDA OLUR MU
PC üzerinde kullanmak için xbox oyun kolu almayı düşünüyorum. XBOX OYUN KOLLARI DİYE arattığımda farkı modeller çıkıyor en yeni ve en güncel kol hangisi? Hangisini tavsiye edersiniz