iamocs isimli üyenin son içerikleri

1. iamocs

25000-30000 Kampanyalı vs. Telefon Şu Anda Var Mı?

Merhabalar Xiaomi 14T veya Samsung S23/S24 FE teleofnlarından birini almayı düşünüyorum. Bu konuda tavsiyenize açığım.
  2. iamocs

HEM KURGU HEMDE OYUNCU MONİTORÜ TAVSİYESİ - 2K IPS Maks Bütçe 10-12 K

Merhabalar videographer olarak çalışıyorum ve oyunlarda oynuyorum. Şu an kullandığım Monster Aryond 24 inç monitörü dikey monitör yapıp yerine bir adet güzel kullanabileceğim monitör tavsiyesine ihtiyacım var
  3. iamocs

Android Amiral Gemisi Mümkünse 20-25K

S23 ultra - plus - fe arasındaki farklar nedir en iyisi fe mi 1727119794 S23 ultra - plus - fe arasındaki farklar nedir en iyisi fe mi
  4. iamocs

Android Amiral Gemisi Mümkünse 20-25K

Android Telefon Kullanmaya Devam etmek istiyorum. Sosyal medyada içerik üretiyorum. Kamerası başarılı olan bir android telefon istiyorum. S22-23-24 alınır mı? Honor 200 var. Tavsiyeniz var mı
  5. iamocs

3000-4000 TL Kablosuz Gecikmesiz Kulaklık Tavsiyesi

Elimde Razer Kraken V3 X Usb versiyonlu kulaklık var. Fazlasıyla memnumun çok seviyorum lakin kablolu kulaklıktan gına gelmiş durumda. Montaj yaparken veya oyun oynarken seste kayma olmayacak arkadan gelmeyecek şekilde kablosuz kulaklık tavsiye eder misiniz?
  6. iamocs

GÜNCEL 3000TL BANDINDA F/P KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhabalar elimde çok memnun olduğum tertemiz kullandığım Razer Kraken V3 X 7.1 kablolu kulaklık var. Ses kopması yaşamamak için kablolu aldım ancak beni çok rahatsız ediyor montaj yaparken elime dolanıyor kablo. Bunu 2000 bandında satıp üstüne ekleme yapıp yeni kulaklık almayı düşünüyorum...
  7. iamocs

GÜNCEL F/P BLUETOOTH ADAPTÖR ÖNERİSİ

GÜNCEL F/P BLUETOOTH ADAPTÖR ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ
  8. iamocs

ERP READY AYARINI DEĞİŞTİRMEK SORUN OLUR MU

Ekipmanlarım bilgisayarımı kapattığında hala ışıkları yanıyor ve uyurken çok rahatsız ediyor. Işıkların kapanmasını nasıl sağlayabilirim. Bazı videolarda anakarttan ERP ayarını değiştirmem istendi. Zararlı olur mu
  9. iamocs

50 CC EN İYİ F/P MOTOR VE MODELİ

50 CC MOTOR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 40K Bandında tavsiyeniz var mı
  10. iamocs

15-20K Bandında F/P DRONE TAVSİYESİ

Djı Mini 2 almayı düşünüyorum lakin sensörleri yetersiz geliyor. Tavsiye ettiğiniz DJI modeli nedir?
  11. iamocs

OLAF MİNİ TAŞINABİLİR TERMAL YAZICI KAĞIDI NEREDEN BULABİLİRİM

OLAF MİNİ TAŞINABİLİR TERMAL YAZICIYI ALİEXPRESSTEN ALMIŞTIM ÜRÜN GELDİ GAYET GÜZEL. SADECE 57*25 MİLİMETRE KAĞIDIDA ORADAN ALMAK MI MANTIKLI YOKSA 58-56 GİBİ ÜLKEMİZDE SATILAN BOYLARDA OLUR MU
  12. iamocs

EN YENİ XBOX KOLU HANGİSİ?

PC üzerinde kullanmak için xbox oyun kolu almayı düşünüyorum. XBOX OYUN KOLLARI DİYE arattığımda farkı modeller çıkıyor en yeni ve en güncel kol hangisi? Hangisini tavsiye edersiniz
  13. iamocs

🔥İndirim Xiaomi Massage Gun Mini Masaj Aleti 2.090 TL

Alıpta satmak isteyen olursa yazsın snjadsadj
  14. iamocs

🔥İndirim Xiaomi Massage Gun Mini Masaj Aleti 2.090 TL

Ben alamıyorum geçersiz teklif diyor. Kontrol eder misiniz
  15. iamocs

UCUZ GÜVENİLİR XBOX PC GAMEPASS KODU NEREDEN ALABİLİRİM

UCUZ GÜVENİLİR XBOX PC GAMEPASS KODU NEREDEN ALABİLİRİM
Geri