Beyler 2 hafta içinde taşınacağım. Altyapı 72 mbps VDSL destekliyor olarak görünüyor. Çok yoğun internet kullanımı olan birisiyim, Twitch vs. gibi platformlarda falan yayın açıyorum. Fiyat çok uçuk olmayacak şekilde en iyi kesintisiz ve hızlı hangi internet firmasını önerirsiniz?
Yani evet thermalrightın ürününü ben de daha kaliteli iyi biliyorum ama hangi foruma girsem herkes se214xt yi çok fazla öneren kişi olmuş o yüzden sormak istedim. Çok sağol dostum
1713884521
Araştırdım biraz daha ve phantom spirit alacağım yüksek ihtimalle çok teşekkürler bro
Beyler merhaba, İşlemcim gg olmuş yanıyo valla alev aldı. Stok soğutucu kullanıyorum, yayın açıyorum yayındayken valorant bile oynayamıyorum fps drop'tan yanıyo işlemci gavur gibi.
ID-Cooling SE-214-XT vs Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C
Yoğun araştırmalarım sonucu bu iki...
Beyler bu hazır sistemi almayı düşünüyorum. Ama işlemci ağırlıklı oyunlar oynadığım için(Valorant,CS tarzı) işlemciyi 5600 almayı düşünüyorum özelleştir kısmından iki seçenek var birinde MPK 4.4 gHz yazıyor diğerinde 3.5 gHz yazıyor. Aralarındaki farklar neler inceleyip bir yardımcı olabilir...
Editlediğim bir video var mesela ama ben çok saçma bir şekilde yaptım o editi ve bu şekilde istediğim gibi değildi. Reklam olur mu yasak mı bilmiyorum youtube linki atmak forumda o yüzden atmadım eğer yasak değilse anlayın diye videomun linkini atabilirim.
1709550037
Knkam videoyu büyütüyorum evet ama tam dikey olduğunda videonun yarısı gidiyor mesela onu istiyorum biraz büyüsün altta ve yukarı bulanık olsun istiyorum örneğini bulabilirsem atıcam onu nasıl yapacağımı bilmiyorum
1709550145
Bu şekilde istiyorum mesela
Arkadaşlar yatay videoyu dikey yapmayı biliyorum ama istediğim şey tam o şekilde değil bu konudan anlayan biri yazabilir mi ? Yardımcı olabilir misiniz?