iamthehypnos isimli üyenin son içerikleri

1. I

İnternet önerisi güncel

Dostum piyasaya çok hakim değilim biraz bakındım 200e de tarife var 600 700e de tarifeler var o yüzden danışıyorum zaten
  2. I

İnternet önerisi güncel

İstanbul Ataşehir'de. 72 mbps i kullanabileceğim, Maksimum upload hızı alabileceğim ve kesinti yaşamayacağım bir şeyler istiyorum dostum
  3. I

İnternet önerisi güncel

Beyler 2 hafta içinde taşınacağım. Altyapı 72 mbps VDSL destekliyor olarak görünüyor. Çok yoğun internet kullanımı olan birisiyim, Twitch vs. gibi platformlarda falan yayın açıyorum. Fiyat çok uçuk olmayacak şekilde en iyi kesintisiz ve hızlı hangi internet firmasını önerirsiniz?
  4. I

Yayın açıkken Fps Drop Sorunu yaşıyorum

https://www.userbenchmark.com/UserRun/67794573 Benchmark testi yaptım şimdi böyle bir sonuç aldım
  5. I

Yayın açıkken Fps Drop Sorunu yaşıyorum

Selam arkadaşlar, herkese iyi günler. Sistem Özelliklerim Gigabyte B450 MK Ryzen 5 5600 Gigabyte Eagle OC RTX 4060 16 GB Ram 500 GB M2 SSD Aryond 27 inç 240 hz Monitör Thermalright Phantom Spirit Kule Tipi Soğutucu Yayıncılık yapmaya çalışıyorum ancak son 1 aydır Valorantta FPS drop problemi...
  6. I

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Yani evet thermalrightın ürününü ben de daha kaliteli iyi biliyorum ama hangi foruma girsem herkes se214xt yi çok fazla öneren kişi olmuş o yüzden sormak istedim. Çok sağol dostum 1713884521 Araştırdım biraz daha ve phantom spirit alacağım yüksek ihtimalle çok teşekkürler bro
  7. I

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Beyler merhaba, İşlemcim gg olmuş yanıyo valla alev aldı. Stok soğutucu kullanıyorum, yayın açıyorum yayındayken valorant bile oynayamıyorum fps drop'tan yanıyo işlemci gavur gibi. ID-Cooling SE-214-XT vs Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C Yoğun araştırmalarım sonucu bu iki...
  8. I

Ryzen 5 5600 gHz hakkında

Beyler bu hazır sistemi almayı düşünüyorum. Ama işlemci ağırlıklı oyunlar oynadığım için(Valorant,CS tarzı) işlemciyi 5600 almayı düşünüyorum özelleştir kısmından iki seçenek var birinde MPK 4.4 gHz yazıyor diğerinde 3.5 gHz yazıyor. Aralarındaki farklar neler inceleyip bir yardımcı olabilir...
  9. I

Yatay videoyu dikey yapma (Başlığı nereye açacağımı bilemedim buraya açtım :( )

Tamam ben bir yapmaya çalışayım sen yine de discord adını yaz ekleyim yapamazsam sana yazarım konuşuruz ordan müsait olduğunda olur mu ?
  10. I

Knkam müsaitsen discord gelip gösterebilir misin kısa yapması zaten galiba
  11. I

Editlediğim bir video var mesela ama ben çok saçma bir şekilde yaptım o editi ve bu şekilde istediğim gibi değildi. Reklam olur mu yasak mı bilmiyorum youtube linki atmak forumda o yüzden atmadım eğer yasak değilse anlayın diye videomun linkini atabilirim.
  12. I

1709550037 Knkam videoyu büyütüyorum evet ama tam dikey olduğunda videonun yarısı gidiyor mesela onu istiyorum biraz büyüsün altta ve yukarı bulanık olsun istiyorum örneğini bulabilirsem atıcam onu nasıl yapacağımı bilmiyorum 1709550145 Bu şekilde istiyorum mesela
  13. I

Arkadaşlar yatay videoyu dikey yapmayı biliyorum ama istediğim şey tam o şekilde değil bu konudan anlayan biri yazabilir mi ? Yardımcı olabilir misiniz?
Geri