Hm onu bilmiyordum birde şöyle bir şey duydum. Asusun garanti kapsamı kötü deniyor. Globalda şikayetler vardı redditte filan. Garantiye kolay kolay kabul...
Aorus olan model komple bembeyaz orası iyi. Ram slotlarına kadar beyaz o yönden güzel. Birde gigabytede biosta problem oluyormuş redditte gördüm ama ne...
Beyaz sistem için bu asus rog x870-a ile gigabyte aorus x870 elite ice arasında kaldım. Ama bu dediğim şey düşündürdü. Veya dediğiniz gibi yapmak mantıklı...
Aynen o açıdan güzel duruyor 😂 herşeyi bembeyaz sanırım alacam ya şimdi sipariş geçecem gibi itopyada var bi tek orda da az varmış
1737816949
Normalde hiç...
O kadar para verip birde ekran kartı zarar görmesin diye düşünüyoruz 😂 komedi resmen. Gerçi hepsinde var mı bilmiyorum ama
1737816096
Bende aorus elite ice...
Bende ince hesaptan aldım 9800x3d bugün kargoya verildi geliyor ortada anakart yok onu alacam sonra ram psu flan 😂 beyaz bulmak sorun olacak gibi ama...
İlk çıktığı sıralar redditte aradım varmış sorun sonra çözülmüş sanırım ama daha devam eden var mı bilmiyorum. 1 ay öncesine kadar sorun paylaşan varmış
Bende x870-A alacam isityorum yani ama işte bu ekran kartı mevzusundan dolayı bende şüpheliyim 😂 belki sorun olmayada bilir bazılarında çıkıyorda olabilir...