IATLASI isimli üyenin son içerikleri

1. I

Yardım BMW G20 mi G30 mu? Açıklama dikkat

Makyajlının en sevmediğim yeri gösterge ve ekran o yüzden pek içime sinmiyor. Sonradan takılma tablet gibi duruyor 😂
  2. I

G20 ile g30 arasında sadece yıl değil 30 35 binde fark var. Bide aynı motor olduğundan da hantal kalıyor yazılım yapsan bile. Zaten konfor odaklu alanlara önerişiyor atiklik hız isteyenlere g20 öneriliyor
  3. I

5 olunca hem yıl hem km artıyor o kafamı karıştırıyor zaten.
  4. I

Yüksek ihtimal stok binerim gibi. İlerde yazılama girermiyim bilmiyorum ama sanmam ama bellide olmaz 😂 1777412226 Yazılım düşünmüyorum km düşük olmasından dolayı. İlerde belki ama düşük ihtimal
  5. I

Lci değil sanırım. Lci denilen makyajlı oluyor sanırım. Onu almak için km yükseltmek lazım. Bide lci ön farları çok iyi ama iç gösterge ve dizayn bence kötü. Şu yönden gösterge sanki orta ekranı koymuşlar gibi orta ekranla bitişik elektrikli araba givi duruyor. Bide klima bile ekrandan açılıyor...
  6. I

Ben kullanıcam hocam. Günlük kullanmalık yani. Evde 2. Araba polo var oda babamda yani
  7. I

Sizce g20 mi mantıklı g30 mu?
  8. I

Yardım G20 mi G30 mu? Sizce hangisi

Makyajlılar pahalı hocam zaten veya km yüksek 1777410515 50 bindeki g30 5.20 yanlış yazmışım 20 bindeki g20 1777410850 ANKETİ YANLIŞ YAZDIĞIM İÇİN YENİ KONU AÇMAK ZORUNDA KALDIM. Anket seçenekleri değiştirilmiyoe
  9. I

Yardım G20 mi G30 mu? Sizce hangisi

Sizce hangisi almak mantıklı?
  10. I

Yardım BMW G20 veya G30 UZUN KULLANAN VAR MI?

Yok suv hoşuma gitmiyor sanırım g20 alıcam gibi duruyor
  11. I

Onuda düşünmedim değilde. Bmw ona göre bi tık daha kaliteli kalıyor 1777137443 Bilmem yanlış görmediysem öyle söyleyen vardı ama olmayada bilir tabi
  12. I

Haklısınız. Zaten tek bir sorun için demedim. Şikayet vara g20 yazıp aratınca mesela su pompası sorunu çok var. Kapı kolu erimeside aynı bi kaç sorunu yazanda vardı. Tek tük olanları söyleemdim zaten. Normal g20 kronikleri balata bitmesi. Su kaçakları oda 80 bin sonrası için. Bide difransiyel...
  13. I

Doğru haklısınız. Tip filan benimde hoşuma gidiyor içi dışı. Kapı kollarının erimesi de oluyormuş garip şekilde. İllaki 100 bin üstüdür ama bu paralara alınan arabalarda garip.
  14. I

Bunlar dışında yukarıda yazdığım gibi sorun yaşayan da baya varmış. Birisi şikayet varda okudum 4 kere su pompası bozulmuş yolda kalmış ard arda 1777115948 Yok 40 50 binde yaşayanlar yazmışlar şikayet vara g20 yaz arat mesela yazmış 40 binde böyle böyle oldu diye
  15. I

Yaş 29 30 a dayandı hatta. Şöyleki araştırmalarımda baya kronik sorunlar duydum aslında motor olarak değilde su pompası sürekli bozulması 20 binde 15 binde balata bitmesi. Sanruf arızaları. Kapı kollarının erimesi. Sileceğin kendi kendine çalışması. V.s 1777115731 Şöyleki araştırmalarımda baya...
Geri