iaxuis isimli üyenin son içerikleri

1. I

🔥İndirim İtopya 18.00 Ultra İndirimleri

eklemeyi unutmuşsunuz sanırım bunun fiyatıda iyi https://www.itopya.com/lenovo-legion-24-10-238-240hz-05ms-hdmi-dp-freesync-premium-adaptivesync-hdr10-pivot-fhd-ips-gami_u33428?utm_source=sokfiyat&utm_medium=monit%C3%B6r
  2. I

Max 2k Euro Almanya'dan Ne Alınır?

anladım,bence 2. el sıfıra yakın laptop almalısınız çünkü hem fiyatı daha uyguna gelecek hemde daha iyi sistem özellikli laptop almış olacaksınız
  3. I

Max 2k Euro Almanya'dan Ne Alınır?

2k euro ile çok iyi masaüstü sistem dizersiniz neden laptop dizmek istiyorsunuz?
  4. I

Sistem Önerisi Rtx5060ti 16gb

anladım teşekkürler düşüneceğim
  5. I

yok hocam o anlamda demedim 1780247197 darboğaz işlemcinin veya ekran kartının diğerine göre güçlü olup tam kullanamaması demek sistemde rtx 5060ti 16gb ve işlemcide amd ryzen 5 7500f ya 1920x1080p de darboğaz %22 olarak gözüküyor ondan söyledim
  6. I

öneriniz için teşekkür ederim ama bi sorun var tek tek dizersek işlemci ile ekran kartı arasında darboğaz oluşuyor sorun olmazmı?
  7. I

12k ya da hiçbirşey yapılmazmı diyorsunuz ekran kartıyla ram çıkarsak bana psu ssd işlemci kasa ve anakart napsam bilmiyorum 1780246456 neye bakarsam bakayım işlemci olarak 2k da darboğaz yok ama 1080p de darboğaz var %20 lere çıkıyor
  8. I

Çok müteşekkirim bekliyorum sizi
  9. I

ortalama 42-45k var rtx 5060ti 16gb sistem almak istiyorum 2. el olsada farketmez beni götürsün yeter 320 hz monitör var ıps buna göre sistem söylenirse aşırı mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
  10. I

Whatsapp'ı Modlamak+5000 TL Hediye Ediyorum

hocam whatsapp web neden kullanamıyorsunuz?
  11. I

Whatsapp'ı Modlamak+5000 TL Hediye Ediyorum

hocam hala ihtiyacınız varsa sizin için uğraşabilirim
  12. I

Ttcswitches.Com Burdan Mouse Switch Alan Varmı Güvenilir mi?

https://ttcswitches.com/collections/mouse-switch? linki bu 3 dolar yazıyor alacağım switch ama dolandırıcılarmı veya gelirmi bilmiyorum
  13. I

Mouse Switch Nerden Bulurum?

yok ki hocam malesef :/
  14. I

yani o kadar kötü durumki mesela ben bu yazıyı mouse ile basılı tutarak kopyalayamıyorum siz düşünün
  15. I

ajazz aj159 apex model mouse var zamanında uyguna almıştım ama çift tıklama sorunu var çözümünüde bulamadım yazılımsal olduğunu düşünmüyorum o yüzden switch arıyorum ama çok pahalı uyguna nerden bulabilirim?
Geri