iaxuis isimli üyenin son içerikleri

1. I

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: Enucuzsistem.Com (Laptop Eklendi)

hocam ellerinize sağlık şakasız diyorum çok güzel yapmışsınız ama tek sorun pc toplama kısmında özellikle arama yaparken pc aşırı kasıyor bendemi öyle bilmiyorum bi onda optimizasyon getirilmeli onun dışında mükemmel
  2. I

80k Bütçe ile RTX 5070 Sistem Tavsiyesi

hocam her oyunu oynuyorum ya
  3. I

taksit fiyatları vadesiz yok neredeyse gamegarajda 16gb olsada olur aşırı büyük problem değil
  4. I

axess kart ile vade farksız olursa çok iyi olur
  5. I

Arkadaşlar başlıktada belirtildiği gibi 80k bütçe var mecbur taksit ile almak zorundayım pny veya palit dışında 3 fanlı rtx 5070 ve ryzen 7 7800x3d işlemci istiyorum bu fiyat bandına oluyor ama taksit olarak vade farksız lazım yardımcı olan herkese teşekkür ederim
  6. I

Usb Ethernet Adaptör Önerisi

sizin attığınız ethernet almıyor bana etherneti usb olarak alabileceğim aparat lazım hocam ondan dedim
  7. I

yok hocam şu tarz https://amzn.eu/d/0gZAER4g 1781360171 yarına lazım prime ile geliyormuş sanırım pazartesi günü
  8. I

tarayıcı otomatik almanyada seçili kalmış öneri verirmisiniz
  9. I

Modem ile bilgisayar arasında duvarlar kalın internet gelmiyor bende bunu alıp bilgisayarıma takmayı düşünüyorum iyi mi? fiyatı? f/p daha iyi varsa isterim beni 1 2 yıl rahat götürsün yeter şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim
  10. I

Lenovo Legion 25-10 Monitörüm 4k Gösteriyor

tamamdır teşekkürler
  11. I

ben 4k çözünürlük mü alacağım biraz cahilim anlamadım
  12. I

hocam anlamadım ya kullanmalımıyım sizce
  13. I

Monitörün 1920x1080p 320 hz olduğundan almıştım ama çözünürlük kısmında nedense 3840x2160 seçeneği var monitörüm 4k desteklemediği yazıyor ama neden seçeneklerde bu gözüküyor?
  14. I

Pny RTX 5060ti16 GB Vs Asus 5060ti 8gb

hocam çok saçma soru eğer fiyatında aşırı fark yoksa 16gb almak daha mantıklı uzun vadede işinize baya yarar
  15. I

Bu Takas Mantıklı Olurmu

hocam siz yüksek tutun her ürünün alıcısı vardır 50 ye koysan adam 45 teklif eder sen 48 edersin oda başka teklif eder ortada buluşulur pazarlık payı bırakın. 44k ise böyle 5060 lı sistem için bedava birde asus normal 53 e koymanız
Geri