Birebir aynı sorunu yaşıyordum aynı şekilde am5 100klık sistem almış arkadaşımda yaşıyordu onda 4 kit ram vardır bende çift. ben 5600 da stabil olarak çalıştırabiliyordum oda 5200 de araştırdığımda am5 sistemde ramlerde yüksek hzlerde böyle stabilize sorunları olduğundan oluyormuş.
Aynı durumu yaşıyorum amazon satıcılı amazon garantili üründe değişim yapmak istedim stoklarında yokmuş garantiye yönlendiriyorlar garanti diyorki amazon ürünlerine bakmıyoruz. değişim yapmıyor para iadesi çok mantıksız. thh ye başvurdum 2 ay önce bakalım bir 4 ay daha var önümde gibi viper v2...
asıkdjnasıdjan cahil :D koptum. Sadece subjektif görsel tercihleri optimize etmeye yönelik bir post-processing ayarı hakkında gelmişsin bana renk doğruluğunu yakalayamamaktan bahsediyorsun sen bir git önce at gözlüğünü çıkarda bir yazıları beyin süzgecinden geçirerek okumaya başla grafik...
Vay be arkadaş nasılda biliyor quantum arka aydınlatmalı LCD. Zaten yazmışım ya oraya renk gamutu boş iş alırım istediğim monitörü basarım vibrance hepsi aynı olur zaten öyle yazmışımya kaba etinden anlamamış canım ne alaka önceki sayfada gözüküyor yazdığım. Ne kadar da iyi biliyor bak bütün...
Digital vibrance zaten daha doğru bir renk almak için veya daha kaliteli bir renk almak için kullanılmıyorki o neden öyle düşünsün stephen hawking reyis
Yok illa ellenmeli gibi bir iddiam yok lakin renk doygunluğu comp oyunlarda istenilen şeyler ve bunu elde etmek için mecbur oralardan yapıyorsun şimdiye kadar hiçbir monitörümde bu durumu gözlemlememiştim burda buna neden olan şeyi merak ettim o kadar
Kardeşim taklitmi yapıyorsunuz yoksa gerçekmisiniz zaten monitör renk doğruluğu ile öne çıkan bir monitör değil olayı blur busters peki bu nerde kullanılabilir ? Mesela cs de evet doğru duydun cs de çok iyi işe yarar. Ben ne yazmışım dedimki vibrance verince hafif siyahlar pixelleşiyor daha önce...
tamam bozuyor zaten ama biraz daha canlı ve doygun bir renk görmek istediğim için açıyorum lakin siyahlar pixelleşiyor daha önce hiçbir monitörümde böyle bir şey olmamıştı