ibo03 isimli üyenin son içerikleri

1. I

Bu sistem kaça gider?

Elimdeki bilgisayarı satıp yenisi almak istiyorum sadece kasayı satacağım. Özellikleri fotoğraflarda belirttim kasa rgb alalı 1 yıl bile olmadı ne kadara satabilirim?
  2. I

İşlemci değişitirdikten sonra neler yapılmalı?

sistem bu kasa rgb
  3. I

sistemi alalı 1 yıl bile olmadı isterseniz özelliklerini atabilirim
  4. I

bütçe olarak max 15k işlemci ve ekran kartını yükseltmek istiyorum işlemci:i5 3.nesil ekran kartı:gt 730 1706127106 işlemci i5 3.nesilden i5 10. veya i3 11. nesil düşünüyorum
  5. I

Teşekkür ederim i5 10. nesil işlemcini uyumlu olduğu bi anakart örneği atarmısınız yada neye göre anlıyoruz?
  6. I

Anladım peki bende iki tane disk var bilgisayarın kendi dosyaları hariç kendi dosyalarımı öbürüne tıp formatlasam olur mu?
  7. I

Anakartı anlarımda ramlerle ne alakası var. 1706126565 Onları her ay kontrol ediyorum.
  8. I

Şuan ki işlemcim i5 3. nesil ben i5 10. nesil işlemci ile değiştirmek istiyorum değiştirdikten sonra bilgisayarda herhangi bi ayar yapmam lazım mı?
  9. I

eFootball açılmıyor?

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum eğer çözüm bulusanız banada nasıl olduğunu söylermisiniz
  10. I

eFootball 2023 açılmıyor.

Steamden pes 2023 indirdim oynaya tıkladığım zaman oyun açılıyor fakat siyah ekran var ve 2-3 saniye sonra kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim?
  11. I

minecraftta arkadaşım sunucuma gelemiyor

"istemciden beklenmeyen özel veri alındı" arkadaşım minecraft sunucuma gelmeye çalışıyor ekranına bu yazı çıkıyor. Çözümünü bilen varmı?
  12. I

Gta San Andreas Outrider Görevi

Gta San Andreas'da Outrider görevinde sondaki kapı açılmıyor yardım edermisiniz?
  13. I

İnstagram çekilişi güvenilir mi?

zaten WhatsAppa kaydedince numarayı bi adam çıktı yani resmi bir numara değil adamın kendi tekefonunun numarası
  14. I

bazılarında belgeler var ama bunda yok
  15. I

btsiletisimgumrukk
Geri