değerler tutuyo uç uymuyo uç uyuyo değerler tutmuyo eğer servis çok yüksek fiyat çekmezse ondan alıcam herhalde yoksa ne dandik ne orjinal ortalama bişeye mecbur kalıcam
Piyasada neredeyse yok değerler tutuyo ucu tutmuyor
1761407820
Yeni laptopa dandik ürün almak istemiyırum hali hazırda kaliteli narkalarda satılta değil pars power diye birşeye denk geldim o nasıldır acaba?
Erazer laptop adaptörü su içinde kaldı mecbıren yenisini almam lazım piyasada satışı yok muadilide yok hepsi dandik markalar teknik servisten istesem bana fahiş bir fiyat çıkarırmı?
yeni laptop erazer p60i i5 13420h 32 gb ram 4060 75w var sniper ghost warriorda mesela 115 fps se % 1 low 50 60 arası geziyor diğer oyunlardada oran olarak hemen hemen aynı nasıl çözebilirim ?
agalar çok bütçe ayırmak istemiyorum emanet olarak https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-xiaomi-mi-dual-mode-silent-edition-bluetooth-siyah-kablosuz-lazer-fiyati,1095833544.html bunu kullanıyorum gayet düzgün 1k ya kadar çıkarım bunla oyun oynadım beni üzmedi çok da detaycı değilim wirelles...
Normalde 5050 5060 bekliyorum ama üniversite için kullanacağım fırsat geldi çok da üst laptop götürmek istemiyorum i5 12450 h var 100watt bide 13.nesil var oda 75 w 4060 a sahip öneririmisiniz