ibo622 isimli üyenin son içerikleri

1. I

5050 / 5060 Laptop Beklenmeli Mi ?

inşallah ağustosa kadar bi zemine oturur fiyatları
  2. I

Digital Foundry : GTAVI Sadece 30FPS Çalışacak! 1152p Render

Aga muhtemel amd 6000 serisdi kesin olarakta nvidia 1000 serisi açamıcak muhtemelen
  3. I

aga bu yaza gelip te fiyatları otururmu onu merak ediyorum 1746808185 45k ya falan erazer 4070 var mfg haricinde muhtemelen 5060 ı geçer
  4. I

Aga Sizce Beklenmeli mi yaz sonuna net almam gerekiyo eğer tatmin etmicekse almışken yaz başı alayım diyorum şuan 4060 4070 laptoplar 38k dan 50 k ya kadar çıkıyo 5050 4060 dan iyi olmayacak deniyor 5060 da en az 55k dan falan getiriceklerine inanıyorum düşünceleriniz neler
  5. I

🔥İndirim TCL Onetouch 5041 Tuşlu Telefon 1.655 TL

Fiyatının Hakkını veriyosa deprem çantalık telefon
  6. I

AYT EDEBİYAT BİTER Mİ ?

Şuanda Divana kadar uyak redif işte nazım biçimi falan onları biliyorum elimde notlarımda var 2 gün tekrarlık iş orası unutsamda hızlıca hatırlarım son hafta bile olur Ama yazar eser içerik 0 a yakın özellikle tanzimat sonrası hiç yok sabah 30 dk akşam 30 dk olmak kaydıyla sınava kadar...
  7. I

Gta 6 için Ps 5 mi x box series s mi

muhtemelen ps6 ya frame gen tarzı şeyler getirirler öyle iş yapar ps5 ps2 ps3 devrimini yapmadı bence
  8. I

🔥🔥GTA 6 İKİNCİ FRAGMANI YAYIMLANDI !🔥🔥

downgrade yemez umarım
  9. I

Gta 6 için Ps 5 mi x box series s mi

gta 6 için yeni konsolları bekle cyberpunk hezimeti olur yüksek ihtimal yada keyifli olmaz
  10. I

Tyt Türkçe Net kaçırma

paragraf tan kaçıyo tekrar bi bakıyorum çok bariz yanlış gözümden kaçmış
  11. I

Tyt Türkçe Net kaçırma

Aga Toprak yayınları çözüyodum 30 net falan geliyodu bilgi sarmala geçtim 20 ye falan düştü 4 denemedir istisnasız her yanlışımda bariz bi şekilde gözümden kaçtığını fark ediyorum ne yapmalıyım
  12. I

AKÜ JUMPSTARTER POWER BANK

onu bilmiyorum 1745517023 hocam sizdeyiz ozaman gelince bi dönüt atın ona göre alalım
  13. I

neyin
  14. I

Malum Deprem oluyo dedim bi powerbank alayım hali hazırda akü jumpstarter almayı planlıyodum ikisi aynı anda olsun dedim https://www.oyuncakhobi.com/groove-m01-aku-takviye-cihazi-jump-starter-15800mah-3000a-akilli-kelepce-powerbank-25-inc-ekran...
  15. I

Yardım Ekran kartı update önerisi lazım

hocam fp oranı olarak düşünün arabada beni biyerden biyere ortalama bi konfor da götürüyosa ve bütçem sınırlıysa cherry tabikide bayadır da var ekran kartı bi kullanıcı yorumlarını okuyun derim
Geri