Kasım indiriminde daha uyguna düşmüştü bu monitör. Uzun süre bekledim ama istediğim performansı alamadım bu kasımda 2K monitörler içinde. Sinirlenip indirimsiz vermiştim siparişi.
alıp deneyin hocam, şansınıza iyi çıkabilir. fiyatı uygun sonuçta. Daha bilgili olan arkadaşların yorumları da önemli. Bizler yüzeysel kullanıyoruz. Gerekirse iade yaparsınız. aldığınızda mutlaka ölü piksel testini atlamayın
Aldım 500 tane ölü piksel çıktı ve iade ettim. Monitörden soğuyup ölü piksel olaylarıyla uğraşmamak için 2.el alsam mı diye düşünmüşlüğüm var. Sonrasında MSI G274QPF E2 aldım ve çok memnunum. Ekran olarak MSI daha iyi geldi gözüme. Kasalarının ikisi de aynı sağlam. 1k fazla verip MSI almanı...
Selamlar, bütçem 2000 tl. FPS oyunları oynuyorum açıkcası sadece CS2. Kulaklık önerileriniz var ise dinlemek isterim.
Not olarak arkadaşımda HS80 USB RGB var. Nasıldır bu rakamlara alınabilir mi? Durumu bayağı temiz kullanmadı desem yeridir.
Öncelikle teşekkürler. Sorun güncelleştirmeden mi bilmiyorum sistemim DDR4. açıldıktan sonra canavar gibi bir problem yok ama açılırken 2-3 dk bekliyorum neredeyse. Acaba sistemi SSD'ye kurmadım mı? Bu arada çok fazla anlamıyorum PC'den. hangisi SSD hangisi değil format atarken atlamış...
Geçtiğimiz hafta ikisi arasında kalıp G274QPF E2 modelini aldım. Ufak ışık sızması mevcut ancak tabi ki sorun etmedim. Parlaklık konusunda üzmedi odanın penceresini açıp oynadım hiç fark ettirmedi. Ölü piksel vs çıkmadı. Öncesinde Lenovo'nun ucuz olan modelini aldım her tarafı ölü pikseldi ondan...
Selamlar, bilgisayarımı 2-3 gün sonra açmak istediğimde geç açılıyor windows ekranı geç geliyor. Ama zaten açık olan pcyi yeniden başlattığımda gayet hızlı açılmaktadır. Mevcut özelliklerimi aşağıya yazacağım. Darboğazlığından değil de bişeyleri yanlış yapmış olabilirim. Fikirleriniz önemli...