iboshko isimli üyenin son içerikleri

1. I

35k'ya 4070'li ddr5 sistem toplanır mı?

Başlıkta da belirtiğim gibi, bütçem 35k ve bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Hazır olmak zorunda değil son 3 sistemimi kendim topladım yine aynı şekilde kendim toplayabilirim. İşlemcide AMD düşünüyorum. Anakart'da da tek beklentim 2 slot m2 olması.
  2. I

"Creamy" Klavye tavsiyesi

Peki bu ajazz ak992'ye akko v3 cream yellow switch taksam iş görür mü? Yoksa yine yağlamam ve ses yalıtımı döşemem gerekir mi? Hazır almak isterim ancak şuanda iş nedeniyle, farklı bir şehire taşınıyorum, sıfırdan ofis odamı diziceğim dolayısıyla klavyeye gelene kadar en az 1 ay sürer sizi...
  3. I

Yanlış anlamayın, ısrar ediyorsanız dm geleyim ama forumda da aynı önerilere ve fikirlere ihtiyacı olanlar olabilir. Buradan yardımcı olmanız, diğer kullanıcılar için daha iyi olmaz mı?
  4. I

Up - GÜNCEL -
  5. I

Türkiyede gerçekten bi bilgi buhranı içerisindeyim, hiçbir kaynak bulamıyorum bu "Creamy" kişiseleştirilmiş klavyeler hakkında. Bütçeden yana bir sorunum yok ancak el becerim o kadar iyi değil. Dolayısıyla mümkün olduğunca beni yağlamakla, izolatör döşemekle, switch değiştirmekle...
Geri