İboTs_FerdiTF isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Max 5000 TL Urban paten önerisi

Merhaba hazırda eskiden kullandığım agresif patenim var ama amacım dışı ve sahilde gezinmeye pek uygun bulmadığım için satıp yerine urban almayı düşünüyorum 4 senedir kullanmadım bı anlık heves ettim aklımda şuanlik flying eagle B6 plus var B5 sıfır bulamadım başka tavsiyesi olanlar yazabilirmi
  2. İ

Yavru kedi çok halsiz

Hocam süt tozunun laktossuzu varmı yoksa marketlerdeki laktossuz sutlerdenmi bahsediyorsunuz acaba
  3. İ

Yavru kedi çok halsiz

Valla gittim veterinere ilaç vitamin iğne ne gerekiyorsa yapalım dedim ama çok küçük bişey veremeyiz diyor organlari oluşmamış dedi sizin dediğiniz gibi kefir vereyim dedim onuda yapmaya gerek yok sadece süt verin diyor veteriner başkada bişey yapamadım bekliyorum başinda çok inanmasamda bir...
  4. İ

Yavru kedi çok halsiz

1744220524 Sağlığında problem olduğunu düşünüyorum ne kafasını kaldirabiliyor ne yürüyebiliyor duramıyor ayakta veteriner den çıktım şimdi yüksek ihtimal ölür dedi besleyin bekleyin diyor kaldım öyle yapacak bişey yok
  5. İ

Yavru kedi çok halsiz

Hocam kakası normal zaten yeni yeni kakasını yapmaya başladi ilk zamanlar sulu geliyordu zaten sadece süt içiyor diye normal diye düşündüm demin kakasını yapti normal katı geldi kediler için olan süt tozunu kullanıyorum dün veterinere gittim yavru kediler annesinden ayrı olunca bağışıklığı düşük...
  6. İ

Yavru kedi çok halsiz

çalıştığım yerde yeni doğmuş bir kedi vardı iki gün bekledim annesi gelmeyince eve ölmesin diye götürdum 1 haftayı geçti bizde ama son iki gündür çok kötü halsiz kafasını kaldırmaya gücü yok nerdeyse sadece uyuyor seside değişti kedi daha 2 3 haftalık yemek yerken zorlanıyorum ne yapmam lazım...
  7. İ

4K 55 inç TV önerisi

Merhaba 15 20 bandı arası 55 inç TV önerisi olan varmı bir kaç öneri geldi seg jvc vb ama kararsız kaldım
  8. İ

Hangi kostüm daha iyi

Merhaba LoL de yone kostümü alcam bugün ama vahşi batili ve şafağın ruhu arasında kaldım hangisini önerirsiniz internette vahşi batili izlesem onu alasım geliyor şafağın ruhu izlesem onu alasım geliyor
  9. İ

Bu monitörü almakta kötümü yaptim

Yani videoda öyle çok anlaşılmayabilir ama aynı gibi değiştirmekten vazgeçtim uğraşmak istemiyorum yapacak bişey yok artık öyle böyle tecrübe olacak belki birkaç yorum gördüm diye bende psikolojik olarak kötü bir his birakmiştir çünkü ilk defa ips 180 Hz bir monitör kullanıyorum sonuç olarak...
  10. İ

Yorumlar kısmında birisi yazmiş monitör hakkında şikayetini https://forum.donanimarsivi.com/konu/philips-evnia-24m2n3200a.1017735/ Şimdilik bunları hatirlayabildim
  11. İ

Ghosting yok gibi ölü pikselde yok ips glow çok dikkat edemedim ama renk ayarlarını kendime göre yapmaya çalıştım yani idare ediyor ama iade edipte LG almaya değermi
  12. İ

Yani renkler biraz sarımsı gibi geldi biraz ayarla deiştirdim yine fena değil gibi ama LoL falan oynarken sağ alt köşede harita biraz karanlık gözüküyor monitörlemi alakalı oyunlamı bilemiyorum sadece üzüldüğüm yanı en azından kullanicisi daha fazla ve olumlu olan LG yerine bı iki yoruma göre...
  13. İ

Merhaba yeni monitör aldım Philips 24M2N3200A bunla LG 24GS65F Monitör arasinda kalmiştim ben Philipsi aldım ama keşke LG alsaydım diyorum bazen daha alalı 3 gun oldu 60 Hz va panel monitörden buna geçtim tabi gözüme biraz daha iyi gelecek ama daha uzun süre kullanan birisi benden daha iyi bilir...
  14. İ

Hangi monitörü alayım sizce

3 monitörden birini alıcam artık nerdeyse 1 ay olucak bir türlü alamadım alacağım modelede zam geldi onuda alamıyorum önerisi olan varmı https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200a-24-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26636...
  15. İ

Bu monitörü önerir misiniz?

Hocam ips panel almayı düşünüyorum kafamda Philips evnia 24 inç monitör var bunun yanında 1738850177 https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200a-24-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26636...
Geri