iyi gunler her zaman oynadıgım pc sabah oynadım hersey normaldi aksam oynamak istediğimde kasa acık kulaklıgıda enerji geliyo ama mouse klavye ve monitore enerji gelmiyo monitore ısık geliyo sonra gidiyo acaba sebebi nedir ?
iyi gunler yeni hoparler aldım hatta değiştirdim yine tekrar aynı sorunla karsı karsıyayım sorun su: sarkı acıyorum bası calmıyo ortasında calıyo 2 saniye sonra gidiyo ses kartları ekran kartları driverler en guncel sorun icin yardım edebilcek biri varmı acaba?
oyuncu koltugum bluetooth hoparleri var ve bağlantıda sıkıntısı oluyo arada sırada kendi kendine atıyo yani elektronikle alakalı bana destek saglayabilecek varmı ucreti mukavelinde tabikide yada bildiğiniz yer falan varmı ?
Iyi gunler abilerim kardeslerim
Ps5 dual sens , ps5 dual sens wireless arasindaki fark nedir pc ye baglaniyomu 2 side kablosuz geciyo ama farkları nedir aradaki fiyat farkida var çünkü bilgisi olan lutfen bilgil3ndirsin hayirli gunler herkese
aoc monitor c27g2zu/bk monitörümü satıyorum 2023 aralık ayında alınıp 2024 subat ayında kullanıma baslanıldı hicbir cizigi yoktur kozmetik durumu cok iyi sıfır(0) piksel garantisi vardır sıfır fiyatının yarı fiyatına veriyorum ciddi alıcılara ozelden fotorafda atabilirim garantisi kutusu yedek...
Reisim eyvallah saol da hava tut diyosunya ne ile evde toz kaldircak kadar guclu biseyij yok kompresör gibi birde parcalari tek tek sokmeme gerek yokmu ?
Iyi günler herkese bilgisayarimi temizlemek istiyorum ama bozmakda istemiyorum yardimci olabilcek varmi acaba alali 7 ay oldu bu arada temiz bakmak istedigimden dolayi temizlemek istiyorum birde termal macun onerisi alabilirmiyim ve termal macunu senede 1 ideal diyolar sizin cevabiniz nedir
arkadaslar bütün parcalarım sıfır ama monitörde dalgalanmalar var yani beyaz bi yede bariz belli oluyo boyle kararıp yenıden acıyo kendini lutfen yardımcı olabilirmisiniz yani sebebi nedir sizce ekran kartım 4070 ventus 3 x msi monitörde aoc monitor c27g2zu/bk 240 hz 0.5 ms tepkime ama 144 hz...
Arakadaslar benim ekran kartimin altinda hemen kasanin fanlari var atx kasa yani yerim cok yok ama ekran kartina destek ayagi istiyorum almak
Birde zamanla ekran karti yamulur diyolar doğrumu acaba ?
Arkadaskar bilgisayar topluyorum parcalarini aldim ama montajini bilmiyorum hem montaj hakkinda güvenilir isini eksiksiz yapabilcek ve guvenilir yer bilen varmi ve pc yi topladigimizda yazılım gerekicek o konuda yardim edebilirmisiniz lutfen enazindan ucretsjz denemede olur 1-2 ay windows un...