2025 model olan vx2757 2K pro kampanyaya girdi MediaMarkt‘tan 6800 TL’ye aldım gram ışık sızması yok ölü piksel hiç yok bundan önce bir LG bir de Lenovo...
Not bu aşağıdaki yazıyı yazmıştım fakat düzeltmem icap etti. Türk Telekom teknik ekip geldi ve bağlantının yanlış olduğunu bildirdi şu anda resmen uçuyor...
Arkadaşlar tplink vc220g3u Türk telekom modemi nasıl güncelleyebilirim TurkNet kullanıyorum Türk telekom altyapısında VDSL olarak Türk telekom kendisi...
Allah aşkına şunun ne olduğunu bilen var mı hiçbir yerde modem router ne olduğu anlaşılır şekilde hiçbir bilgi yok ikinci el modem diye aldım yeni nesil...
Arkadaşlar Zayxel ex3501-t0 modem ikinci el olarak aldım yeni nesil bir modem 2025 yılında üretilmiş Wi-Fi 6 destekli fakat VDSL internet kullanıyorum...
Arkadaşlar RTX 5060 ekran kartlı başka hiçbir markada bu fiyata muhtemelen yok ne dersiniz neden fiyatı uygun eksi tarafları mı var kullanan arkadaşlar...
Bu fiyatlara yakın viewsonic gibi dünya çapında olan bir Marka dururken pek mantıklı gelmiyor ben viewsonic 27 inç 2K aldım MediaMarkt‘tan kampanyadaydı...
Hayırlı olsun ama işte fiyat kişiye göre değişmekle birlikte gerçekten yüksek mesela tenda v15 mevcut piyasada bir de hatta yeni çıkmış 2025’in sonlarına...