Monitör geldi ölü piksel yok şükür ilk ghosting testi yaptım göremedim daha fazla ghosting bekliyodum ama yok gibi bişi bence ardından siyah kalitesine...
Tamam ama attıgım kaynaklara bakman lazım. 10 yıl önceki 60hz VA monitörlere bakıp bunda black smearing var demek ne kadar mantıklı? Amd gibi düşün 9070xt...
Tayfun hocam bu monitörü gömmek istemiyorum sesinden de şikayet etmiştim aslında ses %50’de imiş %100 yapınca mükemmel oldu fiyatı düşünüldüğünde şahane...
Ben Mac mini ile kullanıyorum benim için başta siyah başarısı Işık sızmaması zaten Işıksızması yok ölü piksel yok ama ayarlarından mıdır Mac mini‘den mi...
Dosya yüklenmiyor ama ne olursa olsun bu fiyat segmentinde muhtemelen siyah başarısı yönünden tatmin edici var mıdır bilmiyorum geçenlerde MediaMarkt’ta...
Kötü olamaz dostum siyahlar kamerada ya parlamış ya da bulanık çıkıyor. Bu kadar yüksek kontrast oranı sunan ve VA panel olan bir monitörün siyahları kötü...
Tayfun hocam bana acil bir monitör tavsiye et ya Samsung’a güveniyorum ben istersen full HD olsun Samsungg g3 24 inç 5000 TL altında kampanyada görünüyor...