arkadaşlar bu monitör en dip fiyat ile efsane bir fiyat ile yine indirimde bu 2025’in başlarında piyasaya sürülen 180 hz değil 210 HZ yeni versiyon.
KTC...
Kanıta dayalı işlem yapılır gerçekten Trendyol‘daki bir satıcıdan ürün alıp da dolandırıldıysanız Trendyol %100 çözer iletişiminiz yeterince yerinde...
Arkadaşlar şu ana kadar altı aydır takip ediyorum bu ekran büyüklüğünde 5070 hiç bu fiyatlarda denk gelmedi üstelikt Acer MSI Asus her türlü güvenilir...
Türk milleti yine de bir çok ülkeye göre şanslı tüketici kanunları gerçekten bizleri koruyor benim bu zamana kadar iade değişim ya da sorun giderme ile...
Şu efsane duruyor AOC nin 2026’da çıkarttı ğı ilk model yani 2026 model 260 Hz müthiş de bir fiyata düştü şu an 8000 TL den giriş yaptı hatta daha yüksekti...
Tayfun hocam tüketici hakem Heyeti’ne başvurduğunuz da siz kazanacaksınız o halde yine de tüketici hakem heyetlerinin inisiyatifinde her şehirdeki tüketici...
Mevzuyu yanlış anlamışsınız. Ürünü kasımdan beri kullanıyorum (kullanıyordum) bir anda traktör gibi ses çıkarmaya başladı.
Videodakine benzer bir ses...
Ben hayatımda kendi platformunu kurmuş ve oradan satış yapan satıcıdan hiçbir zaman alışveriş yapmadım bu tür durumları bildiğim için ama bu aldığım ürün...
İnce hesaptan Bilgi geldi iadeyi onaylamış servis onayı doğrultusunda aslında Hepsiburada en kral satıcı ama en güvenilir mümkünse 14 gün dolmadan ne...
Hepsiburada satıcılı robot süpürge aldım ilk 6 ay dolmadan sorun çıkardı. İadesini istedim sadece onarım yapabiliriz dediler. 14 gün geçtiği için iade...
Evet 2025 başlarında 180 hz olarak çok popüler oldu bu yeni versiyon model numarasının sonunda üç yazmasa da üç yazan ile aynı sadece hoparlör yok üç yazan...
hayır hocam -3 falan yazmıyor benimkinde, monitörün arkasındaki etikete baktım.
1773063604
şimdi neye göre kıyaslayacağımı bilmiyorum ama ben hep ips panel...