arkadaşlar mobilya atölyesinde ofis işlerinde kullanılacak bazı mobilya çizim programları vesaire için 22.500 TL’ye ikinci el bu sistem alınır mı veya maksimum ne kadar pazarlık ile teklif etmeliyim 22.500 TL yazmış arkadaş monitör ün henüz 1:5 yıl civarı garantisi var MSI 27 inç full HD Bunu...
Henüz satışa çıkmamış fakat hem full HD hem 27 inç pek talep görmüyor artı çok da ucuz olacağını zannetmiyorum yine yedi 8000 TL dolaylarında girer gibi geliyor şu an satışı yok bunun 24:25 inç olanı gelirse ilgi çeker 280 Herz H Z olduğu için ya da olacağı için
Ben de MAC kullanıcısı olarak perişanım bu konuda bana da o tarz bir monitör lazım ama fiyatları yüksek olsa gerek en ucuzları 10.000 12.000’den başlıyor muhtemelen
Arkadaşlar 2027’ye yaklaştıkça 2026 modeller gelmeye başladı epeydir özellikleri bayağı iyi duruyor fiyatının bayağı üstünde ben 10.000 12.000 tahmin ediyordum ama gerçekten makul fiyat
AMD FreeSync...
İyi değerlendiren değerlendirirsin yakında 6000 TL tekrar daha yeni çıkmış piyasaya ciddi bir indirime girmiş James Donkey e3000 TL deseler yine bu dururken yanaşmam