Sapphire nitro+ daha iyi performans ve soğutma bakımından. Ekstra olarak kablolama yaptığınız kısım arkada kalıyor görüntü kirliliğide olmaz. Prime modeller...
Anakart b650 serisinden seçin en azından. Herşeyi güçlü seçip şu anakartı en kötü yerlerden seçenleri anlayamıyorum yıllardır. Sonuçta tüm parçaları...
Thermalright Peerless Assassin 2x120mm 6x6mm soğtucuyu öneririm. Ben dijital versiyonu kullanıyorum sıcaklıkları kontrol etmek daha kolay olduğu için aldım...
https://www.boykot.co/d/microsoft
Ben lisanslı kullanmıyorum ve daha 1 2 ay önce haberim oldu böyle bir şeyden ben sadece uyarımı yaparım dostum. Gerisi...
Microsofttan oyun almayın (boykot). Steamden alınabilir. Varsa epictende bakabilirsiniz. Veya başka satıcılar var ise. Ve evet genelde Xbox store üzerinden...
Hocam her zaman orijinal adaptör kullanın. Sırf 500 liradan kurtulayim diye 25 bin liranızı çöpe atmayın.
(Bu arada "Allah Allah" diye yazarsanız daha...
Ben 9700X ile kullanıyorum anakartın hiç bir uyumsuzluğunuz görmedim ne işlemci ne ramler nede başka bir parça ile. Ramleri 7200mhz de kullanmaktayım hiç...
Logitech vitesi malesef uyumsuz. Logitech vitesi sadece kendi base'ine takabiliyorsunuz. Onun yerine Usb veya Moza'nın kendi vitesi bulunmakta onlardan...