FazeOn kasa kullanıyorum güç kaynağı konusunda da asla şüphe uyandırabilcek bir şey almam ve aldırmam. High Power da kullanmadım fakat arkadaşlar kullanmış veya detaylı araştırmış olabilirler. Düşünebilirsin.
Tabi ki olabilir seçeceğiniz ekipmanında görselini görmek lazım. Ekipman tarafında çok detaylı bilgiye sahip değilim markalar vs konusunda. çok marka olduğu için.
Geçenlerde konu açıldı PXN markası ürünleri geldi fiyat olarakta gayet iyiydi DD direksiyon iyidir. Logitech asla önermiyorum. Bütçeniz yetiyorsa Direct drive Pxn Moza vs yetmiyorsa Kayışlı sistem olarak thrustmaster mantıklı olan
Hayırlı olsun iyi yarışlar. 3. Pedalı takılabilmesi ve pedalları yerini kendi rahatınıza göre ayarlayabilmek için geniş tutulmuş. Fren çok yumuşak geldiği için fren kiti almıştım tabi kokpit lazım onun için.
DD sistemler şu vakitten sonra 20k aşağısını biraz zor görür bence. Ama diğer alternatiflerinden uzun ömürlü ve hissiyatının daha iyi olduğu bir kesin.
Dişli sistemler çok ses yapar ve vereceği hissiyatı tam veremeyip , takır tukur (örnek: renault broadwayi bozuk köy yolunda sürüyormuş gibi)...
Moza r5 bir daha bu fiyatlara zor bulunabileceğini düşünürsek g0zel fiyat. Vatanın geçen haftaki indiriminden 30-35k lık direksiyon simidini 23bin civarına aldım.
Fuarlarda bir sürü güzel özellik tanıtıp aylardır içbiriyle alakalı bir ürün çıkarmayıp 720p hz basıyorlar. Oledleri geliştirseler artık 32 ila 40 inç arası curved oled bir monitör çıkartacaklar diye bekliyorum. Olanlarında fiyatı artıyor. :D 27" 2k 144hz devam.
İlla ki sandalye alacaksanız ciddi araştırma gerekiyor sonuçta saatlerce oturacaksınız vakit geçireceksiniz sağlığınızdan ve paranızdan da olmayın. 5 ay önce Exvega markasından satın aldım ve memnunum önerebileceğim bir marka. Kumaş kalitesi gayet güzel. Ayaklar metal. Gerektiğinde yedek parça...