bilgisayar alıcam parçalar hazır fakat tüm parçaları aynı yerde bulamıyorum nerelerde bulabilirim nerelerden almalıyım ?
tüm model parçaları bulunduran bir yer varmı parçaları ayrı yerlerden almak istiyorum
sizce 50.000 tl ye bi sistem dizilirmi geleceğe yatırım sayılırmı satmak istesem kaça satabilirim ilerde
yani bu para bi sisteme değermi beni pişman eder mi? anlayan kişiler cevaplarsa güzel olur
50.000 TL bütçem var ilk defa bilgisayarım olcak bu işlerden çok anlamıyorum lütfen bana kasa dizermisiniz nolur
oynadığım oyunlar cs valo rdr2 gibi minimum 100 fps e bile okeyim bi el atarsanız çok sevinirim
hayatımda ilk defa bilgisayarım olucak bütçem 50.000 bana kasa dizermisiniz rica etsem oynadığım oyunlar valo cs gta rdr2 gibi
oyun performansı güzel olursa iyi olur bide rtx 5070 veya 5060 ti kullanırsanız sevinirim
bütçem 45K ilk defa bilgisayarım olucak ama bilgisayar dizmeden anlamıyorum bana bir kasa dizermisiniz f/p kralı olsun
oynayacağım oyunlar cs valo rdr2 gibi oyunlar minimum 100 fps alsam o bile yeter bana bu fiyata en iyi bilgisayarı dizermisiniz lütfenn
46k 47k da olabilir orası önemli değil
Bütçem 45.000TL ilk defa bilgisayarım olacak bu paraya bir kasa toplamak istiyorum ama anlamıyorum bu işlerden f/p kralı oyunlarda sıkıntı yaşamayacağım bir sistem yapabilir misiniz??
Cs2
Valo
Hikaye oyunları (rdr2)
gibi oyunlar oynamak istiyorum minimum 100 fps verse bile yeter hayalim gerçek...