İbrahim sarı isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Çözüldü✓ Oyuncu yada ofis koltuğu önerisi

biraz geç oldu dostum kusura bakma ama https://www.n11.com/urun/hawk-gaming-chair-fab-v4-oyuncu-koltugu-31180162?magaza=hawkchair bu modeli aldım memnunum ama ben 5k ya almıştım
  2. İ

Forza horizon 4 oyun açılmama sorunu

dostlar merhaba, bilgisayarımda forza horizon 4 durduk yere açılmamaya başladı resimdeki hatayı veriyor sürekli,oyunu sildim tekrardan yükledim yteni aynı sorunu yaşıyorum bu konu hakkında desteklerinizi bekliyorum
  3. İ

Çözüldü✓ 6k bütçe ile ofis yada oyuncu koltuğu önerisi

Dostum bu model benimde aklımda ama dayanıklı olur mu diye düşünüyorum
  4. İ

Çözüldü✓ 6k bütçe ile ofis yada oyuncu koltuğu önerisi

Merhaba. Max 6k bütçem var ofis yada oyuncu koltuğu arıyorum internetten veya normal mağazadan farketmez yardımcı olur musunuz. Boy:180 Kilo:120
  5. İ

Bu laptop nasıldır alınır mı

16S-0063nt modeline de bakabilirsin hepsi burada da satılıyor bende aldım 1 haftayı geçti kullanıyorum memnunum
  6. İ

Çözüldü✓ Oyuncu yada ofis koltuğu önerisi

Dostlar merhaba, Oyuncu yada ofis koltuğu olabilir fark etmez koltuk önerir misiniz bütçe max 5k Boy 180 Kilo 120
  7. İ

Yardım Aga 1 haftaya laptop alacam artık seri öneri!!!!!!!

b bütçeyi sonradan gördüm dostum plastik ama o hissiyatı vermiyor kasadan herhangi bire ses de gelmiyor bana göre tek eksi yanı dısplay port yok sadece bu 1704663792
  8. İ

Çözüldü✓ monitör tavsiyesi max 6k

ne önerirsiniz 27 inç arıyorum site olarak da sadece hepsiburada kullanıyorum
  9. İ

Yardım Aga 1 haftaya laptop alacam artık seri öneri!!!!!!!

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-16-s0063nt-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-16-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8q4k3ea-pm-HBC000053UTPR dostum ben bu modeli satın aldım memnunum rdr2 gibi bir oyunda max 70 dereceyi gördüm odam da ısıtıcı açık haliyle bendeki rtx4050...
  10. İ

Çözüldü✓ monitör tavsiyesi max 6k

Dostlar merhaba bu monitörü buldum bütçem max 6k bu monitör de 2k ve pivot özelliği olduğu için düsünüyorum bu konu hakkında desteklerinizi bekliyorum
  11. İ

Çözüldü✓ Monitör önerisi hakkında.

Dostum 27 inç bakıyorum düşüncen için teşekkür ederim
  12. İ

Çözüldü✓ Monitör önerisi hakkında.

Dostlar merhaba, Resimdeki 3 modelden birisini almak istiyorum Hepsiburada dan başka e ticaret sitesi kullanmıyorum hangisini önerirsiniz daha başka modeller de önerebilir siniz 27 inç önceliğim bütçem Max 5k şimdiden teşekkür ederim. Laptop için kullanacağım...
  13. İ

Çözüldü✓ Bilgisayarımı fiyatlandırmama yardım eder misiniz

İyi yorumun için teşekkürler dostum ekran kartı ve diğer ekipmanlar çok kullanılmadı pazar gunleri Max 3-4 saat dekan acabiliyorum pc'yi çünkü . Fiyatta ufak da olsa artış gösterir mi peki. diğer parçalar eski parçalar zaten farkındayım.
  14. İ

sarı siteye vs. Bakıyorum abi 75 Hz monitörlü işlemci ram vs. Aynı bir tek ekran kartı farkı rx 570 8gb yada 580 8gb olanları var 14 -15 k arası bende anlamadım nasıl bir fiyat vereceğimi
  15. İ

Ortalama ne kadar eder peki arkadaş benden fiyat beklemekte şuan 1694377745 Dostum ortalama ne kadar eder peki ekrann kartı 5 aylık ekipmanlar 8 aylık garanti vs. Var
Geri