İbrahim000 isimli üyenin son içerikleri

1. İ

İphone 17 mi Samsung S25 Ultra mı?

Kullandığınız süreçte telefon oyunlarda vs sık sık ısınıyor mu? Ve samsung s25u almamak sebebiyle pişmanlık oldu mu?
  2. İ

Yt'den yayın kesitleri izlediğim oluyorda çoğunlukla telefonda, o sebeple 6.9 inç ekran kullanmayı düşündüm. Şuanki telefonda s20fe. Sizce geçeyim mi S25U'ya? 1772311014 Epey'den baktım ikisinin karşılaştırmasına, mesela s25u'da 45w şarj s26u'da 60w şarj. Ekran boyutu aynı, kamera ikisininde...
  3. İ

Kamerası sosyal medya'da paylaşım sebebiyle fotoğrafları bulanıklaştırıyor mu ya da 480p çekilmiş gibi oluyor mu?
  4. İ

Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Kamera ve sosyal medya uygulamaları kullanıyorum çoğunlukla telefonda. iPhone telefonların kamera konusunda ve sosyal Medya'da fotoğraf atarken Android'lerden daha farklı geliyor bana (S25 Ultra'da 200 MP kamera olduğunu biliyorum). Kamera konusunda...
  5. İ

Yurt dışı gezisi mi telefon almak mı?

Baktığım ülkede 17 tr deki 17 den daha pahalı. Ayrıca sebebi nedir 17 değilde 15 almanın?
  6. İ

Yurt dışı gezisi mi telefon almak mı?

Cezayir, Tunus taraflarına gitmeyi düşünüyordum. Kullandığım telefon Samsung S20FE ve bazen ekran kapanıyor, bazen de ekrandaki şeyler kırmızılaşıyor. Sonrasında iPhone 16 ya da 17 bakmaya başlamıştım. Bu durumlar olmadan önce de yurt dışına gidip gezmeyi düşünüyordum. Sizce temmuz-Ağustos gibi...
  7. İ

Fas'a giden varmı? Gidilir mi?

Fas'a giden varmı? Varsa rabat tarafında sahilden okyanusa yüzmeye giriliyor mu ve önerir miydiniz fas/rabat'a gitmeyi? 15 gün böyle biryeri gezmeye gider miydiniz?
  8. İ

Yurtdışında 1 ülkeye gitmek mi? Harcamalardan kısıp farklı 2-3 ülkeye gitmek mi?

Cezayir ya da tunus'u düşünüyordum. İkisinden birinde 15 gün kadar kalmak, sahile gidip okyanusa girmek, sörf ve tarihi yerleri gezmek. Ayrıca 15 gün bakmamdaki sebep 4 gün fiyatıda 15 16k civarı, 15 gün fiyatıda 17 18k civarı birşeydi. Gitmişken 15 gün gidip gezmeyi düşünmüştüm 2-3k tl ücret...
  9. İ

Yurtdışında 1 ülkeye gitmek mi? Harcamalardan kısıp farklı 2-3 ülkeye gitmek mi?

Haziranda üniversiteden eve dönünce temmuzda yurtdışında vizesiz bir yere gidip 10-15 gün harcamalar yapa yapa tatil yapmak mı? Harcamadan kısarak 1 ülke değilde 2-3 ülke mi gezmek diye düşünüyorumda. Siz böyle bir düşünceniz olsa napardınız? (Harcamalardan kısmak konusuna "yeme-içme" dahil...
  10. İ

Kapıda vize nasıl alınıyor?

İstanbul'dan Mısır'a giderken İstanbul'da havaalanında değilde Mısır'a gidince mi alınıyor yani? Ayrıca vize verilmeme gibi bir durum varmı? Yaş 21, kıbrıs'a giriş çıkış yaptım şuana kadar.
  11. İ

Kapıda vize nasıl alınıyor?

Kapıda vize ücreti 25 dolar olan bir yere giderken önce uçak bileti alıp havaalanına gelince pasaport kontrol yerinden mi kapıda vize alınıyor? Kapıda vize alma yeri neresi? Ve 25 dolar ücreti verdikten sonra başka ücretlerde çıkıyor mu? Ücreti verince bekliyor muyuz direkt vize alınmış mı...
  12. İ

Steam bu sepet hakkında düşünceleriniz neler?

Spider-Man oyunlarını indirimde almayı düşünüyorum (Miles Morales oyununu öncesinde sonuna kadar oynamıştım, TR yama vardı. Diğer Spider-Man oyunlarında TR yama var mı bilmiyorum.) S. Market Simulator oyununu oynayınca, Mall Simulator'de oynamayı düşünüp sepete eklemiştim. Horizon 6'yı da...
  13. İ

Steam'den oyun alıyor musunuz hâla?

Bende beklemeyi düşünüyorum. Sonrasında duruma göre horizon 6 almak...
  14. İ

Birsüredir ets2, horizon 5 ve market simulator oynuyordum. Oyun almıyorum birsüredir. Crack oyun indirmemeye çalışıyordum, bu aralar sadece horizon 6 almayı düşünüyorum steam'den. Bant durumunu görünce beklesem mi diye düşündümde. Siz steam'le ilgili haberi gördükten sonra hâlâ oyun alıyor musunuz?
  15. İ

VPN'de kullanılan İnternet'e yavaşlama durumu olabiliyor, diğer söylediğiniz şeyi kullanmadım daha. Onda da yavaşlama durumu ya da ping artma durumu olabiliyor mu bilginiz varmı?
Geri