Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Kamera ve sosyal medya uygulamaları kullanıyorum çoğunlukla telefonda. iPhone telefonların kamera konusunda ve sosyal Medya'da fotoğraf atarken Android'lerden daha farklı geliyor bana (S25 Ultra'da 200 MP kamera olduğunu biliyorum). Kamera konusunda...
Cezayir, Tunus taraflarına gitmeyi düşünüyordum. Kullandığım telefon Samsung S20FE ve bazen ekran kapanıyor, bazen de ekrandaki şeyler kırmızılaşıyor. Sonrasında iPhone 16 ya da 17 bakmaya başlamıştım. Bu durumlar olmadan önce de yurt dışına gidip gezmeyi düşünüyordum. Sizce temmuz-Ağustos gibi...
Fas'a giden varmı? Varsa rabat tarafında sahilden okyanusa yüzmeye giriliyor mu ve önerir miydiniz fas/rabat'a gitmeyi? 15 gün böyle biryeri gezmeye gider miydiniz?
Cezayir ya da tunus'u düşünüyordum. İkisinden birinde 15 gün kadar kalmak, sahile gidip okyanusa girmek, sörf ve tarihi yerleri gezmek.
Ayrıca 15 gün bakmamdaki sebep 4 gün fiyatıda 15 16k civarı, 15 gün fiyatıda 17 18k civarı birşeydi. Gitmişken 15 gün gidip gezmeyi düşünmüştüm 2-3k tl ücret...
Haziranda üniversiteden eve dönünce temmuzda yurtdışında vizesiz bir yere gidip 10-15 gün harcamalar yapa yapa tatil yapmak mı? Harcamadan kısarak 1 ülke değilde 2-3 ülke mi gezmek diye düşünüyorumda. Siz böyle bir düşünceniz olsa napardınız?
(Harcamalardan kısmak konusuna "yeme-içme" dahil...
İstanbul'dan Mısır'a giderken İstanbul'da havaalanında değilde Mısır'a gidince mi alınıyor yani? Ayrıca vize verilmeme gibi bir durum varmı? Yaş 21, kıbrıs'a giriş çıkış yaptım şuana kadar.
Kapıda vize ücreti 25 dolar olan bir yere giderken önce uçak bileti alıp havaalanına gelince pasaport kontrol yerinden mi kapıda vize alınıyor? Kapıda vize alma yeri neresi? Ve 25 dolar ücreti verdikten sonra başka ücretlerde çıkıyor mu? Ücreti verince bekliyor muyuz direkt vize alınmış mı...
Birsüredir ets2, horizon 5 ve market simulator oynuyordum. Oyun almıyorum birsüredir. Crack oyun indirmemeye çalışıyordum, bu aralar sadece horizon 6 almayı düşünüyorum steam'den. Bant durumunu görünce beklesem mi diye düşündümde. Siz steam'le ilgili haberi gördükten sonra hâlâ oyun alıyor musunuz?
VPN'de kullanılan İnternet'e yavaşlama durumu olabiliyor, diğer söylediğiniz şeyi kullanmadım daha. Onda da yavaşlama durumu ya da ping artma durumu olabiliyor mu bilginiz varmı?