RTX 4050 6 gb ve i5 12450HX'li laptop var da. Düşük VRAM uyarısı gibi bir durum yaşayan var mı? High ayarda oynamayı düşünüyordumda.
(Not: Düşükte- ortada oyna demeseniz, 2K küsur TL verip yüksekte oynamayı düşünmüştüm. :) )
Daha önce hiç bi oyuna 2k küsür vermemiştim, 1000 tl üstüne çıkmamıştım öyle diyim. Şuan buna 2 küsür K verip pişman olur muyum diye düşünüyorumda. Horizon 5'ten baya baya farklı bir oyun diyebilir misiniz sadece map mi değişmiş? Sizce.
Horizon 6 alacaktımda, oynayıp pişman olanlar var mı? Sizce alayim mi? 4 ve 5'i oynadımda, 2 bin küsur TL verip Horizon 6 almak konusunu biraz düşünüyorum da. Öneriniz nedir?
Laptop açıldıktan sonra USB porta takınca çıkan sesten çıkıyor, donuyor. Windows tuşuna birkaç kere basıyorum sık sık, sonrasında Windows başlat menüsü çıktıktan sonra kullanmaya başlıyorum laptopu. USB portlarına bir şey takmadan kullandığımda da açılışta böyle oluyor. Bazen Windows tuşuna...
Takip attım, adım İbrahim profilde arkamı döndüğüm bir foto var. Dm atamıyorum da size.
1779218181
Lazkiye'yi bende düşündümde, Hatay'da arsuz sahile gidiyorum oraya gitmeyeyim diye düşündüm sonradan.
Hatay'da kalıyorum, Suriye İdlib'e gitmeyi düşündümde. Gidenler varmı? Yemek yiyip, gezmek dolaşmak birazda yapmayı düşündüklerim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu 3 paketten hangisini satın aldınız? 4 ve 5'te Premium almıştım. Bunda da Premium mu alsam diye düşünüyorum da arada 38 dolar fiyat farkı var yani 1.731, 82 TL. Araba sesleri ve sürüşte kamera hareketleri gibi konularda değişim var mı Horizon 5'e göre? Siz ne düşünüyorsunuz?