Laptop açıldıktan sonra USB porta takınca çıkan sesten çıkıyor, donuyor. Windows tuşuna birkaç kere basıyorum sık sık, sonrasında Windows başlat menüsü çıktıktan sonra kullanmaya başlıyorum laptopu. USB portlarına bir şey takmadan kullandığımda da açılışta böyle oluyor. Bazen Windows tuşuna...
Takip attım, adım İbrahim profilde arkamı döndüğüm bir foto var. Dm atamıyorum da size.
1779218181
Lazkiye'yi bende düşündümde, Hatay'da arsuz sahile gidiyorum oraya gitmeyeyim diye düşündüm sonradan.
Hatay'da kalıyorum, Suriye İdlib'e gitmeyi düşündümde. Gidenler varmı? Yemek yiyip, gezmek dolaşmak birazda yapmayı düşündüklerim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu 3 paketten hangisini satın aldınız? 4 ve 5'te Premium almıştım. Bunda da Premium mu alsam diye düşünüyorum da arada 38 dolar fiyat farkı var yani 1.731, 82 TL. Araba sesleri ve sürüşte kamera hareketleri gibi konularda değişim var mı Horizon 5'e göre? Siz ne düşünüyorsunuz?
Telefonda dokunmatik bozuldu, çoğunlukla qr ve iban ödeme kullanıyordum. Telefonu açamıyorum ve banka kartını da kaybettim. İş bankası şubeye kimliği alıp kendilerine durumu anlatıp nakit para çekebilir miyim? Bilgisi olan varmı?
Samsung S20 FE kullanıyorum. Bugün dokunmatik ekran bozuldu önceden de 1 tuşu çalışmıyor, kablolu şarjda olmuyordu. Kablosuz şarjda kulanıyordum çoğunlukta. Bugün tamire verdim. Tamire verdiğim telefoncuda bu telefondan A56 ya geçmeyebilirsin dedi. Başka telefoncuya sordum, o da geçmeyebilirsin...