İbrahim055 isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Windows 10 Mavi Ekran

Dostlar Merhabar, Windows 10 kullanıyorum, birkaç ay önce kodsuz hızlı bir şekilde kaybolan mavi ekran hatası almaya başladım, teknik ekiple temasa geç güncelle derken güncelleme aşamsında mavi ekranlar dakikada bir olmaya başlayınca format attım. Sorun bir zamandır azalmış olsada birkaç gün...
  2. İ

Mavi Ekran Devamlı Mavi Ekran ve Minidump oluşmaması

Merhaba Tekrardan almaya başladım Bu sefe telefonun seri çekim moduyla mavi ekran hata kodunu yakalamayı başardım. whea uncorrectable error görünüyor
  3. İ

Yardımınız için teşekkürler şuanlık bir sorun olmadan 1 saat civarı devam ediyorum, bir güncelleme olursa o dediğinizide dener döndü paylaşırım
  4. İ

Şuan yaptım, bakalım ne olacak, peki buda işe yaramazsa acaba sorunun kaynağını nasıl bulabilirim? Nasıl bir yol izleyebilirim?
  5. İ

Maalesef Mavi Ekran o kadar hızlı gidiyorki 3 gündür okumayı beceremedim
  6. İ

Merhabalar bir hafta önce mavi ekran almaya başladım, 2 gün önce ise sayı ciddi manada arttıktan sonra Microsoft desteğe yazdım ilk başta güncelleme felan denedi en son windowsu yeniden yüklemeye çalışırken hata alma maksimuma ulaştı öyle ki artık açar açmaz mavi ekran vermeye başladı, ordan bir...
Geri