ibrahim21463 isimli üyenin son içerikleri

1. BOŞ MSİ M100R AKVARYUM KASA

Satılık BOŞ MSİ M100R AKVARYUM KASA

Merhaba arkadaşlar 2 3 aydır kullandığım kasayı lian li o11 vision kasaya gecicegim icin satiyorum.Kutusunu yeni eve taşındığımda atmıştım elden teslim yapabilirim Ankara içi il dışı maalesef kargolayamam kutu olmadığı için.Fanlarla birlikte verilcektir.Şimdiden teşekkürler.
    3,000.00 TRY
  2. I

Çözüldü✓ RX 9070 XT EKRANDA YIRTILMA SORUNU

Hocam tamam buldum kablodanmış sizin dediğiniz gibi oynadim kabloyla dönüştürücü ile düzeldi bazen oluyo bazen olmuyo zaten 2 haftaya monitör alıcam onu alınca hdmi kablosuna geçerim hocam tesekkur ederim iyi akşamlar dilerim
  3. I

Hocam expo yu kapattım ama genede duzelmedi dönüştürücü yü de söktüm taktim ama gene olmadi ayarlarda herseyi kapattim olmadi.Hocam ama bostayken yapmiyor yük altında yapıyor yani ama dönüştürücü de olsaydi yukdeyken de yapardi bence
  4. I

Evet hocam sıkıntı yok estağfurullah ben de öyle kast etmemiştim kusura bakmayin valla hocam eğer monitör veya kablodan olsaydi en başından olmazmiydi yani bide bu var o da aklıma geldi ama en başından olurdu monitörüm 60 hz hocam 1080p asus vga kablosuyla kullanıyorum dönüştürücü ile 1769695816...
  5. I

Hocam herşeyi varsayılan da denedim gene aynı sonucu verdi 1769694719 Yani eger fsr kullanamicaksam yeni nesil kart neden aldım ki bide boyle sorun var eger garanti yaparsa gonderirim hocam sıkıntı yok ama bence kart arizalandi
  6. I

Hayır hocam sadece spidermanda olmuyor butun oyyunlarda pubg cs2 1769693876 Hocam olmuyor gene herşeyi denedim olmadi 1769693911 Fsr kapaninca düzeliyor hocam ama fps i 60 a sabitliyor dikey eşitleme falan açık degil 1769693959 Hocam buraya yazacağınıza yeni bir konu acsaydiniz keşke burayi...
  7. I

Merhaba arkadaşlar kendim topladigim bilgisayarimi yaklasik 2 haftadır kullaniyorum böyle bir şey yoktu sonradan olmaya başladı ekranda garip garip yırtılmalar oluyor özellikle yük altindayken dün akşam ddu ile ekran karti suruculerini kaldirdim yukledim sorun çözülmedi sonra sıfırladım ama...
  8. I

Hangi lastiği tercih etmeliyim?????

continental race king ile cross king arasındaki farklar nelerdir??
  9. I

https://www.hepsiburada.com/schwalbe-dis-lastik-29x2-10-rapid-rob-k-guard-siyah-pm-HBC00003V32LU acaba bu iyi midir? yani
  10. I

schwelbe rapid rob nasıldır acaba
  11. I

çok pahalı yatanesi 1000 liradan başlıyor 1687766739 2.20 olurmu bilmiyorum ama olur gibi bisikletime ümit arcus 29 jant kullanıyorum
  12. I

Öncelikle selamın aleyküm ben dış lastik alacamda bütçe 1000 tl benim bisikletim 29 jant asfallta kullanıyorum yazın sürekli olarak şimdiki lastiklerim mitas ocelot 2.10 kalınlığında bana dişleri erimeyecek baya bi kullanabileceğim bir lastik lazım şimdiden teşekkürler.Mitas lastiklerim 3...
  13. I

Bilgisayarım kasmaya başladı bir anda

Tamam sağolun
  14. I

nası yani
  15. I

hocam iksindede aynı sorun şarjı bitince şarja takıyorum ikisindede aynı
Geri