knk sistemle bence hiç alakası yok seninki tamamen ekran kartı sorunu gibi aynı sorun şuan bende de var nvidia nın sürücü sorunu oyundayken donduğunda arkadan ses geliyor demi hatta arayüzde dolaşırken bile en çöp pc den bile kötü oluyor
İyi geceler diliyorum herkese geçen gün nvidia nın yeni sürücüsü çıkınca hemen valoda sorun çıkartıp sürücü çökmeleri yaşadım kartın sürücüsünü güncelledim ama sonrasında daha da beter oldu her yerde dondu kastı falan bunu nasıl çözebilirim
Hayırlı geceler diliyorum herkese. Danışmam gereken bir mesele var. Bugün valorant oynarken 3 4 saniyede bir çöküp düzeliyor en son 10. Dakikada ise oyundan atıp sürücü çökmesi yaşandı diyor. Sürücüyü ddu ile sildim geri yükledim yeniden başlattım ama halen aynı sorun devam ediyor sebebi nedir bunun
Direkt şirkete gönderiyorum kasanın hepsini bakacaklar hangi parça bozuksa garantiye gönderecekler
1740138111
Bir de kasa veya ekran kartı kırık vs gelirse kargodan dolayı sen sorumlusun diyor saçmalık. kendi firmalarının gönderdiği ürün olsa yok kargocuya tutanak tut vs. Saçmalarlar. böyle bir...
Arkadaşlar iyi günler 4 ay önce inventus adlı siteden bir hazır sistem aldım aldığım sistemde büyük ihtimalle bir arıza var yaklaşık 1 aydır. adamlar gönderin bakalım diyor işlemci soğutucusunu vs. Ben nasıl demonte edeyim bilmiyorum internette falan montaj videosu da yok diyorum adamlar inatla...