Mouse un markası Glorious Model D beyaz.
sağ tık sol tıktan daha fazla ses çıkarıyor ve daha sert. Herkeste öylemi oluyor yoksa bir tek bendemi? kullanırken sinir oluyorum seslerin ve hissiyatının farklı olmasına
Arkadaşlar kasamın markası deepcool cc560 ın beyaz modeli. fanlarda kontrolcü yok ve fanlar sadece mavi renk. kontrolcü alıp taksam fanların rengini değişe bilirmiyim? Bu arada fanlar kasanın kendi fanları
Arkadaşlar kasanın fan ledleri sürekli yanıp sönüyor, bios a girdim kurcalıyordum, daha sonra fan hızlarını tam hız moduna aldım bi baktım sorun düzeldi, kısaca fanlar hızlanınca düzeliyor tekrar normal e veya sessiz moda fln aldığımdan eskiye dönüyor. çözümünü bilen varsa yardımcı ola bilirse...
Anakartım Gigabyte h610m h rev1.1 FE sürümünü kullanıyordum daha sonra FL sürümüne geçmeye karar verdim, flash belleğe bios dosyasını yükledim ve q-flash dan bios u update ettim. bilgisayar açıldı ama kasanın ışıkları yanıp sönüyor sürekli
arkadaşlar iki pc arasında kaldım sadece depolamayla ilgili sorum olacaktı.
1 tb ssd olanımı tercih edeyim yoksa 500 gb ssd + 1 tb hard disk olanı?
Not: Sadece oyun depolamak için soruyorum hard diskin eksi yanları nelerdir ona göre tercih yapacağım.