İbrahim_Talha isimli üyenin son içerikleri

1. İbrahim_Talha

🔥İndirim Nextstar Ye-65ıdwg11 4k Miniled Televizyon 34.999 TL

Genel olarak yorumlari nedir hocam, memnunlar mi ?
  2. İbrahim_Talha

🔥İndirim Nextstar Ye-65ıdwg11 4k Miniled Televizyon 34.999 TL

Hocam bu fiyata kacirilmayacak firsat midir yoksa normal mi?
  3. İbrahim_Talha

Öneri Honor 600 Pro Vs Samsung S26 Öneri Bütçe 60k

Ya hocam bu cihaazin pilinden vs. cok memnunum da geceleri goruntulu gorusmelerde yuzumu acayip kirmizi yapmasi, whatsapp da video note gonderirken fps cok dusuk cikmasi, bazi uygulamalardan bildirimlerin adam akilli gelmemesi gibi bazi problemler yasiyorum. Sende de var mi bunlar yoksa bana mi...
  4. İbrahim_Talha

❌İndirim Bitti! Macbook Laptoplar Güzel İndirimler

Macbook m1 kullaniyorum. Yenisine ihtiyacim var ama banka hesabimdaki 5k tl ile bakisiyoruz su an:peeposad: 1784238059 kullanim amacina ve beklentine gore degisir hocam.
  5. İbrahim_Talha

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Hocam buradaki takip butonuna basip konuya cevap yazildigi zaman bildirim alabilirsin. Ek olarak konu sahibine istinaden, hocam bu tarz uzun zaman gecireceginiz koltuklari eger elinizden geliyorsa gidip fiziksel olarak incelemenizi tavsiye ederim. Hem fiziksel denemesi ayri oluyor hem de bazen...
  6. İbrahim_Talha

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2002d 53mm Speaker Gaming Oyuncu Kulaklığı - 950 TL

Genel olarak fiyatina gore gayet iyi bir kulaklik. Sadece kafaniz buyukse rahat etmezsiniz cok sıkıyor deniliyor, haberiniz olsun.
  7. İbrahim_Talha

🔥İndirim Seduna Thunder Pro Koltuk 🔥4907₺ ( Dip Fiyat )

Adini hatirliyor musun hocam?
  8. İbrahim_Talha

🔥İndirim Seduna Thunder Pro Koltuk 🔥4907₺ ( Dip Fiyat )

Xdrive 15li kullaniyorum. Hic rahat degil, koltuk arayisindayim. yukaridaki arkadasin yorumundan sonra almaya bir cekindim. Keske mersinde adam akilli deneyip alabilecegimiz bir yer olsaydi.
  9. İbrahim_Talha

Salon İçin Kule Tipi Vantilatör Önerisi

Memnun musun hocam?
  10. İbrahim_Talha

Digiturk Yıldız Dolu Paketi & Öğrenci 99 TL X 12 Ay

Arkadaslar Tod taraftak paketi mi (Yillik: 3120) bein connect mi (yillik 3300) yoksa uydulu (yillik 4039) olan mı ? Cok kararsiz kaldim.
  11. İbrahim_Talha

❌İndirim Bitti! Apple Macbook Air M4 16gb 256gb SSD Macos 15" 49.999 TL

size tavsiyem tasinabilir ssd ile bile kullansaniz 256 GB almayin. Ozellikle azicik bile yazilimla ugrasiyorsaniz, ileride sikinti cikariyor ve surekli bir seyleri silmeyle ugrastiriyor.
  12. İbrahim_Talha

Trip.Com Güvenilir mi Uçak Bileti İçin

Hem otel için hem de uçak bileti için kullandım bir sorun yaşamadım.
Geri