1 hafta önce honor 400 18k civarındaydı. Kendine onu alacaktım ama fiyat uçtu bir anda. Tekrar düşerse gözden geçirebilirsiniz, güncelleme süresi hariç çok iyi bir cihaz
Ben linkteki kabloyu almıştım. Ugreen falan daha kaliteli olsa da fiyatını çok pahalı bulduğum için bundan aldım. İşini yapıyor, hız kaybı yok 1000 mbps değerlerini görüyorum speedtestte. https://app.hb.biz/gOFzSCX7y1yg
Ben 20 MT alırken 200 lira idi belki daha ucuzu da vardır.
Yogadns başlangıçta çalışıyor kendisi, zapret ise pcyi her açtığınızda programa girip başlat demeniz gerekiyor. Kendim kullanıyorum zararlı yazılım değil.
Goodbyedpi alternatifi bir program. Yanına da DNS programı kuruyorsunuz (ben yoga dns kullanıyorum) bende bu şekil çalışıyor. Hazır telemetrilerin bulunduğu linki alimali diye bir YouTube kanalında bulmuştum.
Hocam kullandığınız operatöre göre değişiyor. Ben Türktelekom kullanıyorum, arama çubuğuna 192.168.1.1 yazıp giriyorum bende şifre ve kullanıcı adı admin admin diye geçiyor. Sonrasında soldaki ayarlardan birindeydi tam hatırlayamıyorum maalesef ama tek tek tıklayın görürsünüz 2.4 ve 5 ghz yazan...