Arkadaşlarımla birlikte survival oynamak için sunucu açmak istiyorum,nasıl açılıyor?Hamachiyi istemiyorum çünkü herkes istediği zaman dünyaya girip kafasına göre takılamıyor.Ücretli,ücretsiz farketmez nasıl açılıyor?
hamachi ile 2 kişi oynamaya çalıştığımızda aldığımız hata bu.internette araştırdım java ile ilgili birşeyler diyorlar fakat bende java çıkmadı anlamadım
merhaba başlıkta yazdığım gibi hyperx cloud 2 yi bugün teslim aldım fakat valorantta silah sesleri çok aşırı bass lı geliyor ayak sesleri onun yanında çok az,şimdiden söyleyim 7.1 kapalı ayrıca eski 200 tl lik kulaklığımda çok daha anlaşılır ayak seslerinin nereden geldiği yardımcı olabilir...
https://tr.aliexpress.com/item/4001239071322.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5150406aL1lbY1&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
burdan aldım 260 lira vergi vardı kargo ücretsiz idi.
Arkadaşlar, AliExpress'ten SK61 sipariş verdim fakat içimde hala şüphe var bu fiyata daha iyi bir klavye alabilir miyim diye. Ayrıca 1000 lira üstünde olup Bluetooth olmaması da ayrı bir üzücü. Bluetooth aradığımdan değil olsa da pek kullanacağımı sanmıyorum. Ama ileride kod yazacağımdan dolayı...