Merhaba vivo y20 telefonum var. Bugün bir sorun yaşadım. Whatsapp dan arama yapıyorum cağrı sırasında sesim karşıya gidiyor. Hiçbir problem yok. KArşıdakinin sesi de bana geliyor ama normal arama yaptığımda telefon zil sesi çalıyor ama çağrı sırasında hiçbir şekilde ses gelmiyor ya da benim...
16 Ağustos' ta telefonumu teknik servise yolladım. O andan beri takip ediyorum. Tek söyledikleri anakart değişecek. Parça bekliyoruz firmadan. Yarın 20 iş günlük süreleri doluyor. Ne yapmam gerekiyor. Gelince hemen yollayacağız diyor adamlar. 3 haftadır aynı şeyi söylüyorlar. Telefona da...
2 ay daha garantisi olması lazım. Ben en iyisi oraya verip şansımı deniyim. Bu işlemi yapabileceğimi sanmıyor. Emeğinize sağlık. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
13.0.5.0 di en son. Öyle hatırlıyorum. Güncelleme sonrası hyperos diye bir şey geldi. Sonra telefoncu bir şekilde sıfırladı telefonu. Daha güncelleme yüklemedi. Sıfırlandıktan sonraki sürümü bilmiyorum ama yine kendini kapatıyordu.
Telefon gece kendi kendine hyperos güncellemesi diye güncellemiş kendini. Güncelleme sonrası herhangi bir uygulamaya girdiğimde sürekli kendini kapatıp açtı. En son hepten gitti. Hiçbir şekilde tuşları tepki vermiyordu.
Telefoncuya götürdüm. Sadece format atıp bıraktı. Nasıl tepki vermeyen...