ibrahimsndl isimli üyenin son içerikleri

1. I

2k mı full hd mi monitör

Yani tek monitör olarak almayacaktım zaten 2. Film izlerken kullanacağım yada sadece hikayeli oyun mesela uncherted yada ac far cry oynarken bunu kullanacağım Valo yada cs oynarken full hd 144 Hz olanı kullanacağım planım böyle eğer bir sıkıntı olmaz 4060 çok kötü değil diyorsan alacağım attığını
  2. I

2k mı full hd mi monitör

Daha yüksek Hz li bir monitör olabilir ve bu monitör iyi mi? sence bunun 300 Hz liğine bakmıştım incelemesini izledim herkes kötü diyordu 1752520756 Zaten monitörüm 144 Hz 200hz ile arasında dağlar kadar fark olucağını sanmıyorum aslında benim düşüncem yanına ikinci olarak bir 2k monitör alıp...
  3. I

2k mı full hd mi monitör

Ekran kartım 4060 monitör için bütçem 6 7 k
  4. I

2k mı full hd mi monitör

2k hayal o zaman
  5. I

2k mı full hd mi monitör

Çıkarsa 😂markayı ilk kez gördüm muhatabım kim 1752519754 4060 ile verim alamazmıyım
  6. I

Mekanik klavye arıyorum

Arkadaşlar bir türlü istediğim klavyeyi bulamıyorum medya tuşlarının olmasını istiyorum örneğin sesi kapatıp açma ileri ve geri alma gibi herhangi. Bir switch tercihim yok mekanik olsun membran olmasın yeterli çoğunlukla Valorant oynuyorum hikaye oyunlarını zaten Gamepad ile oynuyorum o bütçem 3...
  7. I

Rival 5 alınır mı steelseries

Arkadaşlar rival 3 kullanıcısıydım tutuş tarzı olsun sadeliği olsun çok seviyorum ama bozuldu ve değiştirmeyi düşünüyorum rival 5 biraz pahalı geldi rival 3 gen 2 diye bir mouse gördüm kablolu ve fiyatı çok uygun ikisi arasında kaldım sizde
  8. I

2k mı full hd mi monitör

Sistemim 4060 r5 5600x 1752519148 Sistemim var zaten 4060 r5 5600x 1752519227 Ağırlıklı şöyle oynuyorum her oyun beni içine çekmiyor en son ne oynadın dersen ac valhalla çıktığında bitirdim onun dışında oynuyorum ama az bitirmiyorum fps oyunu derkende cs ve Valo oynuyorum
  9. I

2k mı full hd mi monitör

Dostlar yardım edin
  10. I

RAZER blackshark v2 alınır mı

Arkadaşlar şuan rampage zengibar modelini kullanıyorum ve çok bir kötülüğünü görmedim şahsen ama değiştirmek daha kaliteli bir şey almak istiyorum sizce dediğim gibi razer mi yoksa 2 2.5 bin fiyatlarına daha kalitelileri varmı
  11. I

Numpad li mekanik klavye arıyorum

Normal bilindik markalar da olabilir
  12. I

Steelseries rival 5 alınır mı

Rival 3 kullandın çok uzun süre ve çok seviyorum tutuş tarzı olarak elime tam oturuyor ve sadeliği mouse mu değiştirmek istiyorum ama ne alsam karar veremiyorum rival 5 çok pahalı geliyor rival 3 gen 2 kablolu var fiyatı çok uygun acaba İyimidir yada yine aynısından rival 3 mü almalıyım
  13. I

2k mı full hd mi monitör

Arkadaşlar sistemi mi yükseltiyorum şuan elimde wiewsonicin 23.6 144 hz monitörü var çok bir bütçem yok bana göre ha 144 Hz ha 165 Hz bir fark yok ikinci bir monitör istiyorum düşündüm acaba 2k düşük Hz bir monitör mi alsam hem işimi görür herhangi bir hikaye oyunu oynadığımda ondan oynarım ve...
  14. I

Numpad li mekanik klavye arıyorum

Arkadaşlar bir türlü istediğim klavyeyi bulamıyorum medya tuşlarının olmasını istiyorum örneğin sesi kapatıp açma ileri ve geri alma gibi herhangi. Bir switch tercihim yok mekanik olsun membran olmasın yeterli çoğunlukla Valorant oynuyorum hikaye oyunlarını zaten Gamepad ile oynuyorum o bütçem 3...
  15. I

1.5k mouse önerisi (kablolu)

1726792830 sence almalımıyım razer ve çok sade duruyor yani çok hoşuma gidiyor fiyatıda çok iyi
Geri