Dostlar selam yardımınıza ihtiyacım var, biraz uzun bir yazı olacak umarım hepsini okursunuz Monster Abra A5 V16.7 model laptopumda ekranda ghost screen sorunu ile karşılaştım (video mevcut, yeniden başlatmama rağmen aynı şekilde sorunum devam ediyordu). Oyunlarda vermesi gereken FPS...
Arkadaşlar iyi günler modem değiştirmeyi düşünüyoruz daha iyi bir hız alabilmek için VDSL modeme geçiş yapacağız fakat nasıl bir marka alalım ne yapalım bilmiyoruz bize yardımcı olursanız , modem tavsiyesi verirseniz sevinirim iyi günler.
Selamlar gününüz iyi geçsin bir konuda yardıma ihtiyacım var laptop umun bana göre yavaş kaldığını yeterli performans göstermediğini düşündüğümden dolayı ram ve ssd yükseltme kararı aldım ram ve ssd için bana hangi ürünleri tavsiye edebilirsiniz veya hangi ürünler bilgisayarıma daha fazla uyum...
Eyvallah çok sağ ol dostum 🙏🏻
1603691186
Tamamdır 👌🏻
1603691370
Hocam şimdilik amacım işlemciyi yüksek tutup ekran kartını f/p seçmekti ilerleyen zamanlarda zaten sistemde değişikliler yapıcam güç kaynağı konusunda ise sizlerden yardım alıyorum şuan değiştirebilirsem değiştireceğim
1603692716...
Valla bütçeden ziyade daha çok psu lu kasa işime gelir ama o şekildede çok kaliteli psu koymuyolar dersen maksimum bütçemi 5k ya kadar zorlayabilirim şuanki o yukardaki sistemin fiyatı 4.3 küsür
Bu konularda fazla bilgim olmadığı için sormak istedim teşekkür ederim 🙏🏻
1603656208
Teşekkür ederim geri yanıtınız için 🙏🏻
1603656262
Teşekkür ederim 🙏🏻
1603656300
Geri yanıtınız için teşekkür ederim 🙏🏻 Peki psu olarak ne tavsiye edersiniz hocam?