ibrhmkrgl isimli üyenin son içerikleri

1. ibrhmkrgl

Excell aynı sürümü hem masaüstü hem laptop da kurulu olduğu halde laptop da..

Excell aynı sürümü hem masaüstü hem laptop da kurulu olduğu halde laptop da hücre içi resim yerleştirme yok,
  2. ibrhmkrgl

Çözüldü✓ (Fifine A6T-Fifine A6V) - Fifine A8-Fifine A9 Hangisi Alınır?

(Fifine A6T-Fifine A6V) bu ikisinin farkı sadece ekipmanı mı? Bir de ek olarak daha önce kullanan var mı önerir mi? Hangi mikrofonu almak mantıklı ve karlı olur incelemelerini izledim yani hepsi gayet başarılı gibi duruyor bir problem ile karşılaşan oldu mu? Herhangi kronik problemi olan bir...
  3. ibrhmkrgl

Klavye önerisi fiyat 1000-3500 arası

İlk müsaitliğimde izliycem knka
  4. ibrhmkrgl

tamamdır knkam teşekkür ederim
  5. ibrhmkrgl

3.500 Fark edemedim knkam direkt paylaştım 1709731890 Elin Boşluğa gidiyor mu knka 1709731966 Eywallah knkam sende atabilir misin fotoğrafını
  6. ibrhmkrgl

Bu güzelmiş knka baya hoş duruyor. 1709731748 Tuş gibi duruyor ondan fark edemedim bi tamamının fotoğrafını atar mısın knka
  7. ibrhmkrgl

Knkalar bu ekran göremedim ben neresinde bunun ekran
  8. ibrhmkrgl

Merhaba ekranlı, multi medya tekerlekli, hotswap tuşlu, hem kablolu hem kablosuz kullanılabilen, yükselti ayarı olan, RGB ve güzel Switch'li bir klavye önerisi yapabilecek babayiğitler, sizden ricam bu tarz kullandığınız memnun kaldığınız ürün varsa öneride bulunabilir misiniz veya almak...
  9. ibrhmkrgl

AMD RX 6700 XT ekran kartı ayarları FPS göstermiyor

AMD RX 6700 XT ekran kartı ayarları FPS göstermiyor SS de göründüğü gibi FPS ler boş oynadığım halde herhangi bir veri alamıyorum.
  10. ibrhmkrgl

W11 2. ekranım çalışır durumda olduğu halde yansıtma yapmıyor

Merhaba beyler olay tam şuan gerçekleşti geçen gün W11 kurdum çok mutluydum hiç problem olmadan programlarımı vs. kuruyordum az önce bir iki tane uygulama silerken biran da 2. ekran iptal oldu fakat ekran boyutunu artırınca kullanılabiliyor normal boyutunda algılamıyor daha önce böyle bir şey...
  11. ibrhmkrgl

Sabah Kızla Buluşuyorum Taktik Lazım

yukarıya baktım la fake yazmış tüh ben de buradaki yorumlardan sonra isyan edip o parayla tavuk döner ayran partisi yapmıştır diye düşünmüştüm :( 1696414558 Adam haklı ..
  12. ibrhmkrgl

Lan merak etttim niye vazgeçmiş?
  13. ibrhmkrgl

Yaptigim intromsu şey iyi mi

Knka şömine yok ama sadece yazı ve ateş var bence daha farklı bir şey bulmalısın.
  14. ibrhmkrgl

knka şuan okuyorum da sadece merak ettim buluştunuz mu? Netice ne oldu?
  15. ibrhmkrgl

Adını Hatırlayamadığım Şarkı (Hatırladım)

Merak eden varsa hanımlar beyler şarkıyı buldum.. Şarkının linki na burda;
Geri