İCARDİİİİ isimli üyenin son içerikleri

1. İCARDİİİİ

❌İndirim Bitti! MacBook Pro M5 Max 129.324TL

Hiç gerek yok hocam :) köşede 130 nakit olsaydı girerdim bu işe orası ayrı.
  2. İCARDİİİİ

TCL 55 inç Akıllı TV 55Q7C 4K QD-Mini LED

İffalcon’a da bakabilirsin kağıt üstünde özellikler benzer duruyor. 55inç 65inç
  3. İCARDİİİİ

Ps5 alacagım bazı sorularım var

4k vrr'lı televizyonun varsa ps5 pro al tabi bütçe varsa, olmuyorsa ps5 alim 1tb al. İkisinide kullandım garanti bana kalırsa çok bir önem arzetmiyor ithalatçı al geç (tabi fiyata göre gidipte ithalatçılara fazla para gömme).
  4. İCARDİİİİ

Asus rog xg27aqdmgr OLED Monitör 26.700TL +9 TAKSİT

Anladım teşekkürler.
  5. İCARDİİİİ

Asus rog xg27aqdmgr OLED Monitör 26.700TL +9 TAKSİT

Beyler arkadaş şu monitörü aldıda fark nedir? 16bin fark az değil çünkü ona göre söyleyeyim iptal etsin. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-xg27ucdmg-265-inc-03-ms-240-hz-ips-monitor-siyah-1246796.html
  6. İCARDİİİİ

Cyberpunk 2077 oynanır mı?

Net oynanır 8/10 , dlc çok beğeniiyor almışken onuda alırsan iyi olur.
  7. İCARDİİİİ

PS Alınmalı mı , PS6 Beklenmelimi?

2027 kasım'a kadar kim öle kim kala, ki kesinde değil ram krizi uzarsa. Al şimdi, indirimden de ps plus çak 12 aylık gta çıkana kadar keyfine bak. Ps5 slim de alabilirsin pro da, ama slim olacaksa 1tb olsun.
  8. İCARDİİİİ

PS5 SLİM Mİ PS5 PRO MU?

Almışken pro olsun daha mantıklı, ikisinide kullandım.
  9. İCARDİİİİ

Ps vita 7000tl’ye alınır mı?

Şişirilmiş bir piyasası olduğunu düşünüyorum da zaten elimde rog ally z1 extreme var. Sadece boyut olarak daha ufak ona heves ettim. Rog ally hantal kalıyor benim el konsolu düşüncemde.
  10. İCARDİİİİ

Ps vita 7000tl’ye alınır mı?

Anlık bi hevesle almayı düşünüyorum bu paraya alınır mı? Heves gittiğinde hızlı satılır mı? Pazarlık konusunda 1lira aşağıya düşmüyor adam.
  11. İCARDİİİİ

15 Pro max’den 17 ye geçilir mi?

Hocam 85’e imkanı yok. Aynı cihazı 65’e satamıyorum.
  12. İCARDİİİİ

Iphone 15 pro max 60 hz de kalıyor

Garanti yoksa götür telefoncuya daha iyi olur. Tabi elimden gelir diyorsan sende açabilirsin.
  13. İCARDİİİİ

Ayar şu şekilde değil mi? Ekran çerçeve farkı var mı baktın mı? Cihazı yedekleyip bi sıfır kur yazılımsal sorun mu diye. O şekilde de olmazsa ya ekran değişmiş ya da promotion kontrolü yapan parça varsa onda sıkıntı var. 1771665809 Ekran değişme gözükmemesinde de araya ekstra parça...
  14. İCARDİİİİ

Ekran orjinal mi? 1771664594 Ve sen nasıl anlıyorsun
  15. İCARDİİİİ

Air pods 3 pro ile ilgili küçük bir soru

O zaman edebilir, ama benim bildiğim senin yakınında bir iphone varsa canlı konumu görebiliyor. Gidip onun telefonunda bul'dan aygıtı kaldır diyebilirsin. 1771596338 Airtaglerde bazıları uyarı veriyor ama airpods da var mı bilmiyorum.
Geri