İCARDİİİİ isimli üyenin son içerikleri

1. İCARDİİİİ

🔥İndirim Iffalcon 75u85a 75''qd-Miniled 144hz TV Visa Kart ile 52.999 TL🔥🔥🔥

65 inçlik nextin qled tv’si var memnunuz. Kaçırılmaması gereken bir fiyattaysa almayı düşünüyorum mantıklı mı.
  2. İCARDİİİİ

🔥İndirim Iffalcon 75u85a 75''qd-Miniled 144hz TV Visa Kart ile 52.999 TL🔥🔥🔥

Alınır mı? Hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum.
  3. İCARDİİİİ

Airpods 5 Vs Airpods Pro 3

Hocam kesinlikle pro 3'ü öneririm bende kullanıyorum. Benzer fiyattalar ve gürültü engelleme başta olmak üzere pro 3 her konuda da önde.
  4. İCARDİİİİ

🔥İndirim Dr.Bei Gy3 Şarjlı Diş Fırçası Orta Sertlikte Kıllar 699 TL

Başlıklar ne kadar gidiyor acaba
  5. İCARDİİİİ

İpad Pro 5. Nesil Alınır mı?

Fiyat bence normal, ekstra para yapan kısmı zaten klavye. 28 falan teklif edebilirsiniz pazarlık için. Zaten 25k civarına 128gb’liler var sadece ipad.
  6. İCARDİİİİ

🔥İndirim Philips Oneblade Yüz ve Vücut İçin Hibrit Tıraş Makinesi 1399tl

Seri numarasından falan sıkıntı çıkabilir birkaç gün için sıkıntı yaşamaya gerek yok bence. Çarşamba günü elinize geçer zaten en geç.
  7. İCARDİİİİ

Her Monitörden HDMI veya Displayport Çıkıyor Mu?

Aynı markanın 27 inç 2k 144hz'i var. Ve evet çıkıyor, yanlış hatırlamıyorsam display port çıkmıştı.
  8. İCARDİİİİ

🔥İndirim Ziraat Bankkart’A Özel Digitürk Yıldız Dolu Paket Aylık 359+1000₺ Bankkart Lira!

Kutulunun ekstra bir olayı var mı? Zaten normal tv'yi de tivibudan izliyoruz.
  9. İCARDİİİİ

IOS Iphone Telefonlar Arasında Kaldım

17 al keyfine bak o zaman. Hepsiburada sanırım hepsipay ile taksit imkanı sunuyordu.
  10. İCARDİİİİ

IOS Iphone Telefonlar Arasında Kaldım

Sıfır alıcaksan kesinlikle 17 256gb. İkinci el bakma şansın varsada 85'e çok rahat 16 pro max 256/512gb bulunabiliyor.
  11. İCARDİİİİ

Öneri Silikonsuz Bluetooth Kulaklık Önerisi 3.000-3.500

Arkadaşım için 3-3.5’a kadar silikonsuz kulaklık bakıyoruz. (Silikonlu kulağında durmuyormuş). Eğer değecekse 4-4.5 çıkar (buds 3 alacaktı 4.7’e) ama bende çok değmez diyorum. Samsung kullanıyor telefon olarak. Bi ara ankerin modelleri güzel f/p diyorlardı.
  12. İCARDİİİİ

Gsstore - L Beden 2024/2025 İç Saha Parçalı Forma 999tl + Kargo

N11'den isimsiz aldık ama mertens yazdırmak cezbetti. Deplasman olsa süper olurdu.
  13. İCARDİİİİ

Iffalcon Tv 144 Hz Yapamıyorum

spiderman'ler fortnite falan veriyor. Ancak menüde aktif olması gerek zaten. 1782152007 Televizyon üzerinden ayarı açtınız mı?
Geri