Ps3 almıştım içine gow1 hd satın alıp yükledim ancak quicktime event butona ardarda basmam gerekiyor saçma sapan bir şey eklemişler ve daha oyunun başında takılı kaldım hydra bosunda. Bunu geçmenin herhangi bir yolu var mı? Kendimi parçaladım gene yetmiyor basmam.
Uyumlu değil sadece bluetooth ile bağlayabilirsin onda aramalar falan gözüküyor ya da saatten arama yapabiliyorsun. İphone 13 ve watch 6 classic de böyle. Almanı önermem kısacası.
Selamlar, başlıkta da belirttiğim gibi VRR ayarı monitörün menüsünde gözüküyor ve aktif durumda ancak Ps5 de açmaya çalışınca desteklenmiyor uyarısı alıyorum. Monitör de VRR'ı açmak içi freesync'i aktif attim başka ayar yapmadım. Kendi içinden çıkan hdmi ile ps5'in hdmi'ı ile test ettim ancak...
Max'e dönüşmeden önce blutv'yi rahatça kullanıyordum ancak max'e dönünce platform çoğu dizi yok giremiyorum en basitinden Last of us, Rick and Morty. Hepsiburada premium'un verdiği paket aracılığıyla kullanıyorum sistemi.
İade de sorun çıkarmazsa samsung deneyip çok kötüyse iadeye gidebilir. Elimde ki monitöre güzel teklifler var çok bi para eklemeyip 32'ye yükseltmek istiyorum.
Samsung öğrenci indiriminde tekrar stoğa gelmiş 6.659tl şu an. Alınır mı ya da bu fiyat bandında alabileceğim daha iyi bir 32 inç monitör var mı? Ps5 de kullanmak için alıyorum bu monitörde bildiğim kadarıyla VRR yok. VRR destekli hangi monitörü alabilirim 27-32 olarak. Şu an KOORUi'nin 27E1QA...
15 Pro max batarya ve ekran konusunda çok güzel ancak bana kalırsa çok büyük. 16 yerine 15 pro bence daha mantıklı eğer ki temiz ve pili iyiyse. 16 Kullanmıştım ilk çıktığında bence güzeldi 13'ten geçtiğim için 60hz olayı beni rahatsız etmedi. 15 pro 16'ya göre daha premium bir cihaz ve kamera...