4k vrr'lı televizyonun varsa ps5 pro al tabi bütçe varsa, olmuyorsa ps5 alim 1tb al. İkisinide kullandım garanti bana kalırsa çok bir önem arzetmiyor ithalatçı al geç (tabi fiyata göre gidipte ithalatçılara fazla para gömme).
Beyler arkadaş şu monitörü aldıda fark nedir? 16bin fark az değil çünkü ona göre söyleyeyim iptal etsin.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-xg27ucdmg-265-inc-03-ms-240-hz-ips-monitor-siyah-1246796.html
2027 kasım'a kadar kim öle kim kala, ki kesinde değil ram krizi uzarsa. Al şimdi, indirimden de ps plus çak 12 aylık gta çıkana kadar keyfine bak. Ps5 slim de alabilirsin pro da, ama slim olacaksa 1tb olsun.
Şişirilmiş bir piyasası olduğunu düşünüyorum da zaten elimde rog ally z1 extreme var. Sadece boyut olarak daha ufak ona heves ettim. Rog ally hantal kalıyor benim el konsolu düşüncemde.
Ayar şu şekilde değil mi? Ekran çerçeve farkı var mı baktın mı? Cihazı yedekleyip bi sıfır kur yazılımsal sorun mu diye. O şekilde de olmazsa ya ekran değişmiş ya da promotion kontrolü yapan parça varsa onda sıkıntı var.
1771665809
Ekran değişme gözükmemesinde de araya ekstra parça...
O zaman edebilir, ama benim bildiğim senin yakınında bir iphone varsa canlı konumu görebiliyor. Gidip onun telefonunda bul'dan aygıtı kaldır diyebilirsin.
1771596338
Airtaglerde bazıları uyarı veriyor ama airpods da var mı bilmiyorum.