Ice Drip isimli üyenin son içerikleri

1. I

DA Sistem 3 Boot Failure Hatası

Arkadaşlar bastım sonra mavi ekran verdi şimdi yine açılmıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. I

Sıkıntısız kullanıyordum şimdi ne yapmam lazım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. I

GENÇLER BİLGİSAYAR Bİ ANDA DONDU VE AÇILMADI AÇILINCA BU HATAYI ALDIM NE YAPMAM GEREK HİÇBİŞEY BİLMİYORUM BU KONUDA Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. I

WİNDOWS KEY LİSANSLAMA

Arkadaşlar ucuz ve güvenilir bi yer söylermisiniz ww key için aktif etmem lazım
  5. I

DA SISTEM 3 elime ulaştı

Bende usbye atmıştım kurmak için şaşırdım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. I

DA-3 sistemi kargoda veya elinde olan var mı?

Benimki geldi kurdum arkadaşlar çıktığı gibi aldım ben Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. I

DA SISTEM 3 elime ulaştı

Ben aldım windows kurulu geldi bios güncelledim kardesim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. I

Düşük Çözünürlük Sorunu

Peki usta ben bu da sistem 3ü aldım windowsu kurmuşlar biosu güncelledim internet bağlayınca hangi driverleri yüklemem lazım başka Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. I

Düşük Çözünürlük Sorunu

Hayır daha internete bağlayamadım ama monitörle ilgili bir şey değilmi bu ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  10. I

Düşük Çözünürlük Sorunu

Arkadaşlar aldığım monitör 1920ye 1080 ama ekran çözünürlüğü kısmında 1280e 1024 var en son lütfen yardım edebilirmisiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. I

Wireless adaptör acil

İyimi hocam internet 25 mb felan herhalde ben çok anlamıyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. I

Wireless adaptör acil

250 max Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  13. I

Wireless adaptör acil

Allah aşkına bana kallavi çok pahalı olmayan baba bi wireless adaptör önerin modem tvye bağlı ethernet çekemiyorum iyi bilenler bi bakarsa sevinirim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. I

Yardım WİRELESS ADAPTÖRRRRR

Allah aşkına bana kallavi çok pahalı olmayan baba bi wireless adaptör önerin modem tvye bağlı ethernet çekemiyorum iyi bilenler bi önersin be Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. I

Ekran Kartı Kablo Bağlantısı ACİL

Peki kutudan çıkan sata kablolarını taktınmı ? Taktıysan nereye taktın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geri