ice337 isimli üyenin son içerikleri

1. I

MSI G255F'de Ghosting var mı?

Vatandan g255f alacağım 1 kişi ghosting var yazmış, bu monitöru TR'de inceleyen olmadığı için emin olamadım. Kullanan arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek?
  2. I

Youtube'dan ban yedim

Açtım fakat bir garip oldu ne bileyim 7 8 yıldır aynı gmaili kullanırım, şimdi yedek gmailimden youtube'a giriyorum
  3. I

Youtube'dan ban yedim

Yok sövmedim eminim ya hiç bir şey yapmadan yedim ya onu anlamıyorum. 1721856015 Peki ben şimdi ne yapacağım yeni bir gmailden mi giriş yapmam gerekicek?
  4. I

Youtube'dan ban yedim

Aynı bu şekildeydi videom ondan dolayı yemiş olabilir miyim?
  5. I

Youtube'dan ban yedim

Hitler dünya genelinde yasak zaten onu anlarımda ben niye ban yedim hiç bir fikrim yok.
  6. I

Youtube'dan ban yedim

Arkadaşlar Youtube'da takılırken bir anda önüme aşağıdakı yazı geldi ve gerçekten youtube'tan ban yemişim video izliyemiyorum. Herhangi bir videoya kötü bir yorum yapmadım sadece kanalda 2 adet squad 1 adet Kingdom Come Deliverance videosu vardı neden ban yemiş olabilirim? Not: Kingdom Come...
  7. I

RX 6700 XT VS 4060 TI

25-26k.
  8. I

RX 6700 XT VS 4060 TI

25k civarına sistem dizeceğim, iki ekran kartı arasında çok kaldım 6700 xt daha güçlü daha ucuz ve daha çok vram'e sahip ama bir yandan 4060 TI alırsam sıfır alırım garantisi olur saçma amd sorunları ile uğraşmam. Ayrıca 4060 TI güncel bir kart 6700xt ise 3 yıllık bir kart o yüzden 4060 ti...
Geri