Fiyat olarak nasıl sizce. Kimse fiyat beğenmiyor..foruma bakarak sistem alamıyoruz
1732952437
Fsp güç kaynağı eklemissiniz . Daha sonra belki işlemciyide...
Dün 60 bin tl ye 4070li sistemini sipariş etmiştim.. İçime sinmediğinden dolayı aynı fiyattan biraz daha asağı olarak 4080 li sistem sipariş veriyorum...
Hocam 2019 dan beri 1660 süper ekran kartıyla oyun oynuyorum. Yarı yolda bırakmadı ama bu sene cod çıktı giriyim bı bakiyim dedim, çok üzdü. Artık değiştir...
Düşünceniz gayet mantıklı. Bende series x de olduğundan dolayı çoğunlukla bilgisayar da escape from tarkov gibi oyunlar oynayacağım diğer hikaye veya...
bende yakın bir zamanda sistem sipariş ettim peşin fiyatına vatanda güzel indirim mevcut çok çok bir indirim değil ama genel olarak peşin fiyatına 3...
Hocam her sisteme pahalı diyen var zaten asıl sormak istediğim konu, peşin fiyatına aynı fiyata 4080 le değiştirmelimiyim di:) ama konu kaziklanmissin...
Malesef işlemcide bile fazla seçenek sunmamislar 9800x3d ekleyin desen yapamıyorsun.
Ram 32 6000 MHz yaptım. SSD de 1 TB yeterli
Yarın arayacağım ama 4080...
Hocam sistem öner iptal ediyim. 6 taksitle 60000 TL ye aldım kendin toplasan bundan daha ucuza getiremiyorsun. Aklımdaki tek soru peşin para 62 bin TL 4080...
https://www.gamegaraj.com/urun/kali-7a-rtx4070tis/
Siparişimi verdim. Sadece ram ve SSD arttirdim 60 bin TL ye mal oldu 6 taksitle aldım. Sipariş verdikten...
İşlemci 7600x yapıyorum yalnız ekran kartında sürüm farkı var ondan anlamıyorum, jetstream ve gamingpro arasında ne fark var.
1732897150
Anakarttida biostar...