merhaba şuanda bir pc topluyorum ekran kartı 9070xt işlemci olarakta ryzen 7 7800x3d alıcam gibi eğer işlemci veya ekran akrtı için başka öneriniz varsa onuda söylebilirsiniz.
Ben lian li o11 vision compact kasasını beğendim ve lian linin fanlarını alıcam kasaya fakat farklı farklı fan çeşitleri...
Merhaba 7000 ile 8000 arası bütçem var ekran kartı almak istiyorum 2. el bakıyorum genellikle 0lar çok pahalı 2. el ne alabilirm bu fiyatlar birde daha önce almadım 2. el ekran kartının testlerini istesem yeter mi? Şimdiden teşekkürler
Bende şuanda i5 13400f var işlemci oyun oynarken 70-75 derecelerde geziniyor ve bazen 80lere bile çıkıyor ve stok fan takılı şuanda ve çok ses çıkarıyor 3000rpmlerde fan speedi bu fanı buldum sizce nasıl düzelir mi problem yoksa başka bir öneriniz var mı DeepCool AK400
Merhaba bilgisayarin parcalari bunlar i5 13400f msi pro b760 gskill 32 gb ram 3200mhz 1 tb ssd 750w powersupply ekran karti alicam butce 22k monitorumde 2k sizce alabilecegim en iyi ekran karti nedir birde nvida veya amd ekran kartlari arasinda nasil bi fark var biomiyorumda bana her zaman...