Şu firmalarin yaptığı insan aklıyla nasıl tşk geçilir adli çalışma. Ulan Spotify zaten yeni üyelere bedava premium veriyor e o zaman senin verdiğin hediye...
Lan ödevini mi yaptırıyon bize :kekw: Coğrafyanın da etkisi var ama tek başına kaderini oluşturmaz elbette. Afrika'da doğup iyi yerlere de gelebilirsin...
Knk bu pek mantıklı bir yaklaşım değil bence. Comneti kullanan çoğu kişi uzun zamandır hiçbir sorun yaşamadığını ilk defa bu sorunun olduğunu söylüyor...
Comnet patlayınca mecbur yeni operatör arayışına geçtim. Netgsm fiyatı uygun olduğundan dün başvuru yaptım ve bugün dönüş sağladılar ve aynı gün aktivasyonu...
Ya bırak İsrail'e ticaret yapıp sonra Müslümanım diye geçinen birini nasıl savunayım o kadar suriyeliyi ülkeye doldur halkına yapmadığın yardımı ona yap...
Dostum Erdoğan öncesi Türkiyeyle kıyaslayabilirsin istersen. Boş konuşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, verilerle istatistiklerle konuşmak gerek. Erdoğan...
Oğlum neden CHP kötü diye AKP iyi gibi gösteriliyor? CHP de kötü, AKP de kötü, YRP de kötü. Tüm partiler kötü. Bunların hepsi koltuk sevdalısı. Tek çare XX...