Tabi bu noktada yaşın, hayat şartların vs. çok önemli. Belli ki kafası açık birisin. Şu anki davranışlarının hayatını kötü etkilediğinin farkındasın. Kötü hissettiğinin de farkındasın. Bu durumun hayat kaliteni kötü etkilediğini hissediyorsan psikolojik yardım almanın hiç bir ayıbı yok. Senin...
https://amzn.eu/d/4nDceI1 bende bunun sadece klavyesi var. S6lite ile kullanıyorum memnunum. Altı metal olduğu için kılıfını kapağına oturuyor. Yorumları okursun.
S9 fe + nasıl? Memnun musun ben de düşünüyorum. Oyun ve ram isteyen işlerde akıcı mı?
Bütçeye bağlı çok değişen bir soru seninki. Eğer monitörün kaliteli ve büyükse üstüne genelde evden çalışacaksan grafik tablet tavsiye ederim. Ekransız sadece siyah olanlarından. Wacom, XPen, Huion bakarsın artık. Kalemi de çift tuşlu olursa rahat edersin.
Bende bir tane one by wacom m. var çok...
Sıfırdan başlıyorsan olmaz.
Evet temelde %80i aynı ama bir şey farklı olduğunda ve senin yaptığın patladığında neden kaynaklı olduğunu çözemezsin bu da seni uygulamadan soğutur. En güzeli Donut 4.0 ile başlayıp bitir. Anladığını düşünürsen 3.0'ı da izle. 4 ile kimi değişikliklikler oldu. 3...
Beklentine kullanım tarzına göre değişir.
Ios kullanıcıları daha akıcı ve iyi olduğunu daha uzun süre gittiğini söylüyorlar. İlk 2 yıl rahat edersin. Sonraki 2 idare edersin ama teknoloji ilerliyor ve eğer telefonum en iyi fotoğrafı çeksin, en son özellikleri barındırsın diyorsan 4.yılla...