İcraKatibi isimli üyenin son içerikleri

1. İcraKatibi

Yardım Cpu fan %90+ calışıyor

önemli olan cpu temp diye biliyorum ama
  2. İcraKatibi

Valla durum bu, fanları full calıstırıyor ısınmadığı halde
  3. İcraKatibi

termal macunu yenilemek için acmaya calıstım vidanın tekini acamadım yalama yaptı bıraktım öylece, kapatırken hafif bastırmam gerekmişti tam oturmamıs olabilir
  4. İcraKatibi

pc yi temizlemek için parçalara ayırdım tekrar birleştirdim ama ekran kartı yük altında olmamasına rağmen gpu fanı aniden %90ın üzerine cıkıyor durup dururken, neden böyle yapıyor çözümü nedir
  5. İcraKatibi

Yardım Ddr5 yükselttim görüntü yok

Biri boşta mı durması gerekiyor yani
  6. İcraKatibi

Ddr4 ten 5e yükselttim 1777225587 Neresinde yapacak ki 1777225600 Değiştim olmadı 1777225777 Ddr4 anakartta psu dan gelen cpu power için bir adet giriş vardı fakat ddr5 anakartta iki adet cpu power girişi var biri boşta kalıyor ondan olabilir mi?
  7. İcraKatibi

Ramleri de çıkar tak yapıp denedim yerine de oturdular ama işlemci uyarı ışığı kırmızı yanıyor, anakartın bir kaç pininde bükülme vardı ondan olabilir mi
  8. İcraKatibi

Sistemi ddr5e yükselttim fakat görüntü gelmiyor, anakartta da kırmızı bi ışık yanıyor
  9. İcraKatibi

❌İndirim Bitti! XPG Xpg 48GB (2x 24GB) Ddr5 Cudımm 8400MHZ CL40 Rgb Dual Kıt Pc Ram16.449 TL

6 aydır ram almadım fiyatlar arttıkça arttı böyle bi fırsat bekliyordum cl40 olsun fark etmez bedava almıs gibi sevindim
  10. İcraKatibi

🔥İndirim MSI PRO B850-P WIFI AMD B850 - 7.759 TL

tomahawkı ikinci elden almıstım daha dogrusu 6500 tl ye, indirimdekini alıp elimdekini geri mi satsam acaba
  11. İcraKatibi

🔥İndirim MSI PRO B850-P WIFI AMD B850 - 7.759 TL

https://www.epey.com/anakart/karsilastir/814918-986799/msi-mag-b650-tomahawk-wifi_msi-pro-b850-p-wifi/ Hangisini daha iyi?
  12. İcraKatibi

🔥İndirim Köfteci Yusuf 450/225 Kupon | Yemek Sepeti

Tam da yemek bakınıyordum iyi oldu eyvallah hocam
  13. İcraKatibi

Yardım Bu fiyata 2. el bu anakart alınır mı?

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-b650-tomahawk-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,30374310.html 6600 TL'ye ikinci el MSI MAG B650 Toamahawk Wi-Fi için anlastık. Bu fiyata alınır mı iyi bir anakart mıdır pek anlamam tavsiyeniz nedir?
  14. İcraKatibi

Yardım Oyuncu koltuğu iade alırlar mı?

iiade kabul edildi hocam
Geri