Rx 6600 + 5 5600 + b550m yada rx 6600 + i5 12400f + h610m arasından hangi sistem daha iyi olur normalde intel dizecektik ama smart memory access muhabbeti yüzünden amd de kafa karıştırıyor fiyat açısından amdye soğutucu eklersek çok bir fark olmuyor
https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/
Bu iki kasa arasında kaldım gibi üstteki görseldeki kasanın ekran kartı 6 aylık 2. Elmiş onun dışında gerisi 0 satan kişiyi instagramda gördüm thozenavm diye güvenilir birine benziyor sizce hangisi ve neden
Reis bütçemi biraz fazla aşıyor gibi ya zaten bütçemin zorlanmış hali 21k en abartısı 22k olabilir daha üstüne monitör fare klavyede alacağım için 21knın üstüne çıkmam zor
Reis bu bilgisayarı bende gördüm düşündüm ama gördüğüm kadarıyla 4060ın drop sıkıntıları oluyormuş ve 128 bitmiş o kasadaki o sebepten ötürü vazgeçtim doğrusu 128 bit olunca tam olarak ne değiştiğini bilmiyorum bi bilgin varsa söylersen mutlu olurum (pcci abi tavsiye etmiyordu düşük bitli pcleri...
Elimde kasa için ayrılan 21K liram var uzun ömürlü hata çıkartmayacak f/p bir hazır kasa önerisi olan varsa mutlu olurum işlemci olarak amd düşünüyorum