İdareEdemeyenAdam isimli üyenin son içerikleri

1. İdareEdemeyenAdam

iPhone 17 Pro Pil Sağlığı Düşüşü

iPhone 16 Pro'nun pil sağlığı %91'di. Onda günlük 12 saat kullandığımda 2 kere şarj ediyordum. Başta bunda da öyle olur sanıyordum ama tek şarjla günü çıkarıyor. Pil sağlığı bana boş bir şeymiş gibi hissettiriyor.
  2. İdareEdemeyenAdam

ne zaman durur düşmesi böyle devam ederse 2. el felan piyasası zarar ediyor 1790096002 bende 96 dan her gün bakıyordum 95 94 diye teker teker düştü 1 ayda
  3. İdareEdemeyenAdam

Merhaba, iPhone 17 Pro kullanıyorum. Telefonu alalı çok uzun bir süre olmadı ve şu anda 318 şarj döngüsünde. Son 1 ay içerisinde pil sağlığı %96'dan %92'ye düştü. Bu düşüş bana biraz hızlı geldi. Özellikle 318 döngüde %92 pil sağlığına düşmesi normal mi, yoksa pilde bir sorun olma ihtimali var...
  4. İdareEdemeyenAdam

Popeyes İstifa Cezası

Az once isteyken tartıstık ozur dilemedim gidebilirsin dediker gruptan attılar bastım eve gidiyorum 170 i arayıp şikayet edicem
  5. İdareEdemeyenAdam

Popeyes İstifa Cezası

Bilmiyorum maaşı alır almaz çıksam sorun olur mu
  6. İdareEdemeyenAdam

Popeyes İstifa Cezası

Selamlar, 16 yaşındayım. Yaz için kısa sürede iyi para alabileceğim bir iş olarak Popeyes’a girdim. Fakat restoran müdürü işe başlamak için konuşurken, işten 6 ay olmadan çıkarsan maaşından 6.000 TL keserim dedi. Ben günde 12 saat çalışıyorum, mesai yaparak. 2. maaşımı alır almaz mesaj ile...
Geri