IDarkLove isimli üyenin son içerikleri

1. I

Indirme hızım olması gerekenden daha çok daha yavaş

merhabalar 1 ay önce fibere geçtim normal şartlarda indirme hızım saniyede 80-90 mb hızda olmalıyken 30-50 mb hızda indirme yapıyordum ama son zamanlarda okadar düştükü indirme hızım 10 mb hızda indiriyorum ortalama ve bazen 2-5 dakikalığına kb hızına bilde düşüyor ne yapsam bu sorunu çözemedim...
  2. I

Karar veremiyorum hangisini almalıyım

sağolasın reis bilgilendirdiğin için
  3. I

monitör güzel olsada markaya pek güvenemiyorum 1757115727 buda güzel bunuda değerlendirebilirim 1757115817 ama bunun tek sıkıntısı güvenilir bir satıcı yok bundan bir ay önce bir gamepowerın bir monitörünü satın aldım puanı yüksek bir satıcıdan arızalı geldi ve bugünü kardar süründürdüler daha...
  4. I

bütçem 8-9 bin tl ama taksitle alacağım için taksitlerde 12 bin tl ye kadar çıkıyorum ve aslında rampagein monitörü premium serisinde ve rampage son zamanlarda premium serisinde kötü iş çıkarmıyor bende rampage zenith pro mouse var yine premium serisinden ve gayet kaliteli
  5. I

elimde iki tane monitör var ikisinden birini alacağım bunlardan biri Asus Tuf Gaming VG27AQ3A bir diğeri ise Rampage Glacier GL27R180Q ikisinide çok beğendim ikisinide çok kaliteli buldum ama karar veremiyorum sizce hangisini almalıyım bunları seçmemin sebepleride 2k istemem hz değerlerinin iyi...
  6. I

Monitör ekran sorunu LÜTFEN YARDIM EDİN

hocam biraz geç oldu ama denedim laptoba bağladığımda sorun devam etti 1755126343 inşallah sadece tesadüftür değişim için gönderdiğim monitör geri geldiğinde benden kaynaklı sorun ise yine aynısı olucak
  7. I

monitörü laptopa bağlasam olurmu
  8. I

başka bir monitörüm yok tv de de sadece hdmı girişi var benim pcminde hdmı girişi arızalı ekran kartımda sorun olup olmadığını başka bir yoldan öğrenme şansım varmı
  9. I

arkadaşlar durum şöyle şimdi ben ikinci monitör satın aldım gayet sorunsuz geldi ilk günde sorun çıkarmadı ikinci gün ekranın sol tarafı iki parmak genişliğinde bir yer yukardan aşşağıya kadar gitti bende değişim için gönderdim hala yolda sorun şu bugünde 2-3 yıldan beri kullandığım monitörümde...
  10. I

Ekranımın sol tarafı git gel yapıyor

kabloyu düzgünce taktım düzelmedi de sorunun kablonun kendisinde olma ihtimali varmıdır
  11. I

iyice taktım kabloyu dün yoktu zaten bu sorun sabah da yoktu 2-3 saat once basladı git gel yapıyo durmadan
  12. I

Yakinlarda monitor satin aldim ve dün elime gecti dün bir sıkıntı yoktu ama bugun bu sorun basladi neden acaba bilgisi olan varmi
  13. I

PC Ekran Gidiyor, AMD Yazılımı Siliniyor

arkadaşlar ilk defa bir foruma yazı yazıyorum başımda okadar illet bir sorun varki 1 buçuk yıldır çözemedim forumlarda buldugum bütün çözüm yollarını denedim ama olmuyor normal bir şekilde pc ye bakarken bir anda ekran gidiyor ve display port sinyal yok diyor pcyi aç kapa yapıyorum ekran geliyor...
Geri