yok zaten aldım 6 ay oldu. bu işlemciyi alanlar soğutucu ekleme gereksinimi duymuşlar bende sizlere sormak istedim,açıkçası gelince nereye takacağım bu...
Merhabalar böyle bir sistemim var, bu soğutucuyu almam fayda eder mi ve bu soğutucu sistemime uygun mu. 14 Sene sonra pc aldım bilgim yok kusura bakmayın...
1.2 bence kesinlikle çok yakmıyor hele uzun yolda ,tabi ben 120-140 bandında giden birisiyim. Polo seni üzmez bence polo çok ısrarcıysan hb'de.
i20 ben...
hocam ben golf 7 1.2 kullandım 5 yıl 2 yıldırda astra kullanıyorum oda 1.2 motor 2023 model, 1.2 motora dair bir korkun olmasın yok yokuş çıkar mı falan...
Bu motoruda yazdım hocam ilk linkteki pek iyi durmuyordu ama motor detaylı bakınca oldukça güzel duruyor
1731612926
Dostlar güncel listem söyle o zaman
Para...
hocam hem sizin hem de oğlunuz için 125 sınıfı yerine 250cc sınıfındaki motorlara yönelmeniz daha mantıklı olucaktır eğer ehliyeti yetiyorsa tabii ki, 125...
hazır motor konusu varken gençlere danışayım. Ben evliyim ve bir oğlum var ona göre motor önerirseniz fazla genç işi olmayan sevinirim.
Şuan hali hazırda...