idas0320 isimli üyenin son içerikleri

1. I

Öneri 13k Kilometre Cf Moto 250 Nk Alınır mı?

kronik sorunuda çok cihazın sen bilirsin
  2. I

Öneri 13k Kilometre Cf Moto 250 Nk Alınır mı?

intihar olur piyasası ölü bizim abi 24 modeli 9 binde olan motorunu 95'e zorla verdi
  3. I

2k 27inc ve 4k 32inc OLED Monitor Önerisi

alınır mı sizce bu 5.nesi siz al derseniz hemen sipariş geceyim
  4. I

2k 27inc ve 4k 32inc OLED Monitor Önerisi

tayf hocam 3.seri oledden vazgeçtim 4.nesil alacağım ama 35 sıkmak istemiyorum sizce beklenmeli mi düşer mi yok düşmez derseniz normalde bütçem 27 ama siz bunu al kafan rahat etsin diyeceğiniz 4.nesil oled öneriniz var mı
  5. I

Çözüldü✓ 7500f İslemci Sogumuyor

bendede 7500f var bf6'da 2.sezondan beri 15-20 dk sonra pc reset atıyor bf6 hariç hiç bir oyunda olmuyor bu
  6. I

🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

sadece oyun,teşekkür ederim
  7. I

hocam sizce ayda 15 gün 4-5 saat oyun oynayan biri için 25 k bütçe ile ne almalı,gelip size suçlamam ben
  8. I

beyler araya giiyoroum ama ortam sıcakken sormak istedim, Konudaki monitör mü yoksa Lg Ultragear Gx7 27gx704a-b mı alayım arada fiyat farkı var biliyorum ama sorun değil bütçem dahilinde birini alacağım günde 4-5 saat oynarım işten fırsat bulursam
  9. I

Öneri 25.000 TL 4k Monitör Önerisi

hocam banada mini led önerir misiniz bu fiyata qledden çekindiğim için mecbur mini led alacağım
  10. I

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 2k OLED Monitör 16.999 TL

beyler 20 k bütçe var hikayeli oyun oynuyorum arada bf6 ona göre monitör önerir misiniz günde max 4 saat oynarım oda işten vakit bulursam. bütçe 2-3 bin geçerim sorun yok
  11. I

Monitörlere Zam Gelebilir

size pm atamıyorum ama 7500f anakart 4070ti ekran kartım var 20 k civarı oled monitör bakıyorum öneriniz varmı miniledde olur
  12. I

Battlefield 6 Oyun Arkadaşı Arıyorum

beyler bende sadece bf6'da pc biraz oynadıktan sonra reset atıyor bazende atmıyor niye çözmedim,bir fikriniz var mı
  13. I

Ninja Creami Deluxe 10-İn-1 Dondurma ve Frozen Makinesi 10.511 TL

airfryer kadar para veripte memnun kaldığım bir ürün yok neden bu kadar herkes düşman bana garip geliyor
  14. I

Sağlık Sigortası Neden Önemli ve Bilmeniz Gerekenler

hangi devlette ameliyat paralı, kardeşinizin kolu çıkması denilen şey omuz çıkması bunu yatış endiaksyonu yok,ya verdiğiniz bilgiler sallmasyon yada özeller sizden para almak için boş yere yatırmış. Omuz çıkığı için operasyon önerilir çok terkrar ediyorsa. TSS çok güzel büyük illerde yaşayanlar...
Geri