Kendime yeni alacağım laptopla beraber bir mouse da almak istedim. Wraith olmasını istiyorum ve 2000 TL'yi geçmek istemiyorum wraithesports.com'dan bu fareleri buldum ve sizlere hangisinin beni tatmin edeceğini sormak istiyorum. Eski Mouse'um Razer DeathAdder Essential idi.
ATK Dragonfly A9...
Merhabalar ben bir mühendislik öğrencisiyim. Orta seviye zorlayıcı grafiklere sahip oyunlar oynuyorum genelde. Alacağım laptopun beni 4. sınıfın sonuna kadar idare etmesini istiyorum ve Autocad , c++ , c# gibi programlarda sorun yaşamak istemiyorum.Arkadaşım bir laptop önerdi alt kısma linkini...
Bilgisayarda SD kartımı biçimlendirirken format olarak NTFS seçtim, telefon SD kartı algılamayınca (uyarı şeklinde SD kart algılanmadı demiyor, direkt SD kartı görmüyor) ben de bir daha biçimlendirip exFAT seçeneğini kullandım. Telefonuma tekrar taktığımda ise sonuç yine aynıydı. Telefon direkt...
İyi günler, bugün elime samsungun 128 gblik sd kartı ulaştı ve cihazıma taktım. Ardından biçimlendir seçeneğine tıkladığımda karşıma dosyaları şimdi taşı seçeneği çıktı, Ona da tıkladım ardından belli bir süre bekledim. Şuanda telefonumun dahili hafızası artmış olarak gözüküyor fakat kendi...
Merhabalar eskiden gamepower sendo mouse kullanıcısıydım fakat mouse kablomda sorun çıktığı için yeni ve farklı bir mouse almak istedim. Razer deathadder mini v2 ve Razer deathadder essential (beyaz) arasında kararsız kaldım. Sendo model mouseumu çok rahat bir şekilde kullanıyordum. Şimdi...
bu kulaklığı ilk aldığımda ilk yaptığım şey hemen yazılımını kurup 7.1 açtıktan sonra valorantı açmak oldu
ben bu güne kadar stereo kulaklık kullandığım için ses kasmak aşırı zor geldi
soldan adam gelirken her iki yandan da ses geliyodu ve bu adamın nereden geldiğini anlamamama neden oldu
7.1...
evet başlıkta da gördüğünüz gibi çooook uzun zamandır merak ettiğim bir soru bu kulaklık günümüz şartlarına bütçeme en uygun gelendi bilgilendirirseniz sevinirim