Bence defo değil coil whine olarak görebiliriz biraz şans işi. Ses çok fazla ise değişim talep edebilirsiniz yeni gelen üründe de aynısı mevcutsa muhtemelen tüm seride mevcuttur bu durumda da iade edebilirsiniz. Bir çok markanın klavyesinde olabilecek bir sorun.
Bazı rgb klavyelerde de bu durum mevcut. Kablolu bağlantıda da devam eden bir durum. Örneğin hyperx membran klavyede beyaz renk kullanırsanız bu sesi duyabilirsiniz. Çok rahatsız etmiyorsa kullanılabilir. Büyüyüp başka sorunlara yol açacak bir durum yok tahminimce.
Bir kaç fotoğraf daha ekleyebilme imkanınız var ise (farklı renklerle ve ışık kapalı olarak ayrıca oda ışığında ve gece görüntüsü vs. gibi) almayı düşünenler için biraz daha etkili olur. Sonuçta görsellik maksatlı bir değişim, daha fazla görsel ile desteklenmesi daha hoş olacaktır. Güzel paylaşım.
Buds FE ses kalitesi olarak iyi sayılır fakat anc'si övüldüğü kadar iyi değil, üst segment ürünlerde anc deneyimi olanları asla memnun etmez. Ses iletimindeki gecikme film ve dizilerde sorun yaratmıyor fakat rekabetçi oyunlarda başarısız. Tüm bunları fiyatına göre değerlendirmek gerekirse iyi...
Güzel sistem, güzel parçalar hayırlı olsun. Ekran kartı nvidia tercih edilebilir ne için kullanacağınıza bağlı. Onun dışında daha yüksek hızda bir ssd tercih edebilirsiniz. Geri kalan parçalar çok güzel.
Tartışmaya gerek yok sahte olduğunu düşünüyorsanız almazsınız. Koku olarak fark elbette oluyor batch ile alakalı birbirini tutması çok zor. Şişe olarak dahi ufak farklar olabilir farklı yıl üretimli parfümlerde fakat boynerden aldığım parfümlerin tamamının şişesi orijinallerine sağdıktı. Koku...
TF Ombre Leather 150 ml 5940 tl şu an boynerde. Bayram öncesi 5500 gibi bir fiyata mağazasından almıştım. Designerlar içinde çok başarılı. Çok güzel ayarlanmış bir deri parfümü. Kış ayının vazgeçilmezi.
Davidoff hot water bütçeni sarsmaz. Açık parfüm satan yerlerden alacak isen paco rabanne one million ve ch 212 sexy men deneyebilirsin. Orijinalleri bütçeni sarsabileceği için orijinalde tek parfüm söyledim.
Hepsiburada satıcılı parfümlerde bir memnuniyetsizlik söz konusu, muhtemelen kendileri de perfume point ile çalışıyorlar. Birebir marka distribütörlerinden aldıklarını düşünmüyorum. Gerçi sürekli boynerden almama rağmen covid döneminde parfümlerin çoğunun reformülasyona uğraması sonucu kalıcılık...