idris metin isimli üyenin son içerikleri

1. I

Sıvı Soğutma Lcd De İşlemci Derecemi Göremiyorum

[H3 id='MasterLiquid+360+ION+markal+bir+sv+soutmam+var+ve+mastercontrol+zerinden+lcd+ekrana+gif+ekleyebiliyorum+ama+sistem+bilgisi+ksmna+tkladmda+hata+2+kodu+veriyo+ve+uygulamadan+atyo+neden+olabilir']MasterLiquid 360 ION markalı bir sıvı soğutmam var ve mastercontrol üzerinden lcd ekrana gif...
  2. I

Sıvı Soğutmam Lcd Ekranda İşlemcinin Kaç Derece Olduğunu Göstermiyor

[H3 id='MasterLiquid+360+ION+marka+bi+sv+soutucum+var+istedii+gifi+uygulama+zerinden+atayabiliyorum+ama+ilemci+scakln+atamaya+alrken+hata+veriyo+uygulamadan+atyo+masterctrl+uygulamasnn+iinde+ilemcinin+scakl+gzkyo+ama+lcd+aktaramyorum+neden+olabilir']MasterLiquid 360 ION marka bi sıvı soğutucum...
  3. I

Bu Bilgisayar Alınır Mı /Darboğaz/ Olur Mu?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-thalvion-sapphire-radeon-rx9060xt-pulse-16gb-ryzen-5-5500-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-53403?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership istersen bu pcyede bi bak bu daha iyi gibi geldi bana
  4. I

ekran kartının performansı var orda bi sıkıntı yok zaten ama üstede yazdım crimson desert mesela intel ekran kartlarına destek vermedi yani yeni çıkan oyunlarda böyle bi risk olabilir
  5. I

Rampage Direksiyonum Bozuk Mu?

direksiyon setinde biraz paraya kıymak lazım bende ilk rampage düşünüyodum ama sonra logitech aldım hiç bi sorunu yok böyle ayda 1 2 kere oynuyorum sadece önerim eğer iade edebilirsen logitech g29 alman
  6. I

yerinde olsam 2. el toplamayı denerdim ozaman kat kat daha iyi bi sistem kurarsın ama 0 istiyorum diyosan ona diyebileceğim bişey yok
  7. I

kral olcağını düşünmüyorum ama ben intel ekran kartından çekiniyorum biraz mesala crimson desert çıktığında bu karta destek vermemişti destek getirdilermi bilmiyorum
  8. I

3000-4000 TL Bandına Mouse Önerisi

çıkarım bu fiyat bandına alınabilecek bu fayatlara en iyisiyse
  9. I

[H3 id='ATK+Dragonfly+A9+Wireless+Mouse+kral+bunada+baktm+bu+olurmu+ultimate+srm']ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse kral bunada baktım bu olurmu ultimate sürümü[/H3]
  10. I

merhaba arkadaşlar 3000-4000 tl arası bütçem var mouse alacağım daha çok cs2 lol gibi oyunlar oynuyorum f/p bi mouse önerir misiniz?
  11. I

30000 tl ps5 slim cdli 2. el alınır mı?

denicem şansımı birazdan ama çok böyle illa 30 30 dersede kırmak istemiyorum arkadaşla aramızda çok ticaret döndü o yüzden alırım gibi 30 a
  12. I

Yardım Oyunlarda ram tuketimim arttı

kral bu pc de yazılımları kapatmayı dene mesela corsair rgb contreller gibi şeyleri o biraz düşürür ama 32 gb ramin var bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum
  13. I

25 bandına düşer muhtemelen ama aşağısı biraz zor 22 veren birini yanımda olmaz dedi çünkü
  14. I

🔥İndirim HyperX Cloud III S Siyah - 5.349 TL

hayperx colud 3 wirelessı yaklaşık 7 aydır falan kullanıyorum aşırı memnunu öneririm ama böyle aşırı kullanımda günde 9-10 saar kulakıkta cızırtı başlıyo
  15. I

işte şubatın 20 sinde aldı 2 -2.5 ay diyebiliriz
Geri