idris metin isimli üyenin son içerikleri

1. I

30000 tl ps5 slim cdli 2. el alınır mı?

denicem şansımı birazdan ama çok böyle illa 30 30 dersede kırmak istemiyorum arkadaşla aramızda çok ticaret döndü o yüzden alırım gibi 30 a
  2. I

Yardım Oyunlarda ram tuketimim arttı

kral bu pc de yazılımları kapatmayı dene mesela corsair rgb contreller gibi şeyleri o biraz düşürür ama 32 gb ramin var bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum
  3. I

25 bandına düşer muhtemelen ama aşağısı biraz zor 22 veren birini yanımda olmaz dedi çünkü
  4. I

🔥İndirim HyperX Cloud III S Siyah - 5.349 TL

hayperx colud 3 wirelessı yaklaşık 7 aydır falan kullanıyorum aşırı memnunu öneririm ama böyle aşırı kullanımda günde 9-10 saar kulakıkta cızırtı başlıyo
  5. I

işte şubatın 20 sinde aldı 2 -2.5 ay diyebiliriz
  6. I

1 var ama bende zaten 2 ps5 kolu var halihazırda
  7. I

merhaba arkadaşlar yakın arkadaşım dubaiye tatile gitmişti 2 ay önce gelirken kendine ps5 slim cd li versiyoyonusatın almış 3 tane cd oyunla birlikte 1 tane cdliş oyununu hatırlıyodfum nba 2k 25 vardı bide psn hesabını vercek içide 10 aylık ps plus deluxe ea fc 26 ve ufc 5 var sizce almaya...
  8. I

Almayı Düşündüğüm Sistem Parçaları İçin Yardım İstiyorum?

bne şey düşündüm bu sistemi alıyosa adam bütün oyunları sorun çıkarmadan ısı problemi olmadan oynamalı
  9. I

Sizce Sıvı Soğutma Doğru Montajlanmışmı?

kral sence ben kasayı açıp düzeltebilirmiyim zormudur yani
  10. I

Almayı Düşündüğüm Sistem Parçaları İçin Yardım İstiyorum?

yerinde olsam kule tipi değilde sıvı soğutma takardım anakart işlemci zaten iyi ben ekran kartınıda nvida tavsiye ederdişm ama o tercih meselesi diğer parçalar iyi güzel sistem yani ama sıvı soğutmaya geçme işini düşün
  11. I

vlla ben yapmadımki vatandaki çalışan yapmış ama fana çarpsa ses gelir dityye düşünüyorum şuanlık öyle bi ses yok
  12. I

merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce vatandan aldım bu pcyi ve sıvı soğutma montajında kafama atakılan bişey oldu benim gördüğüm pc toplama videolarında bu sıvı soğutmanın pompasını sağdan veriyolar benimki soldan verilik şuan sizce pcye bi zararı olurmu resminide atıcam
  13. I

Ramin mhz 6000 çekmelimiyim

işte işlemci r7 7800x 3d bide bu işlerden gram anlamam sence yapmayı deneyeyimmi
  14. I

Elimdeki sistemi satacağım

kral malesef sattım 20 k ya pcyi
  15. I

Ramin mhz 6000 çekmelimiyim

merhabalar yeni pc topladım bugün elime geçti ramlaer şuan 4800 mhz çalışıyo sizce bunu 6000 mhz çekmelimiyim ve oyunlarda baya bi fark yaratırmı
Geri