[H3 id='MasterLiquid+360+ION+markal+bir+sv+soutmam+var+ve+mastercontrol+zerinden+lcd+ekrana+gif+ekleyebiliyorum+ama+sistem+bilgisi+ksmna+tkladmda+hata+2+kodu+veriyo+ve+uygulamadan+atyo+neden+olabilir']MasterLiquid 360 ION markalı bir sıvı soğutmam var ve mastercontrol üzerinden lcd ekrana gif...
[H3 id='MasterLiquid+360+ION+marka+bi+sv+soutucum+var+istedii+gifi+uygulama+zerinden+atayabiliyorum+ama+ilemci+scakln+atamaya+alrken+hata+veriyo+uygulamadan+atyo+masterctrl+uygulamasnn+iinde+ilemcinin+scakl+gzkyo+ama+lcd+aktaramyorum+neden+olabilir']MasterLiquid 360 ION marka bi sıvı soğutucum...
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-thalvion-sapphire-radeon-rx9060xt-pulse-16gb-ryzen-5-5500-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-53403?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership istersen bu pcyede bi bak bu daha iyi gibi geldi bana
ekran kartının performansı var orda bi sıkıntı yok zaten ama üstede yazdım crimson desert mesela intel ekran kartlarına destek vermedi yani yeni çıkan oyunlarda böyle bi risk olabilir
direksiyon setinde biraz paraya kıymak lazım bende ilk rampage düşünüyodum ama sonra logitech aldım hiç bi sorunu yok böyle ayda 1 2 kere oynuyorum sadece önerim eğer iade edebilirsen logitech g29 alman
kral olcağını düşünmüyorum ama ben intel ekran kartından çekiniyorum biraz mesala crimson desert çıktığında bu karta destek vermemişti destek getirdilermi bilmiyorum
kral bu pc de yazılımları kapatmayı dene mesela corsair rgb contreller gibi şeyleri o biraz düşürür ama 32 gb ramin var bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum
hayperx colud 3 wirelessı yaklaşık 7 aydır falan kullanıyorum aşırı memnunu öneririm ama böyle aşırı kullanımda günde 9-10 saar kulakıkta cızırtı başlıyo