kral bu pc de yazılımları kapatmayı dene mesela corsair rgb contreller gibi şeyleri o biraz düşürür ama 32 gb ramin var bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum
hayperx colud 3 wirelessı yaklaşık 7 aydır falan kullanıyorum aşırı memnunu öneririm ama böyle aşırı kullanımda günde 9-10 saar kulakıkta cızırtı başlıyo
merhaba arkadaşlar yakın arkadaşım dubaiye tatile gitmişti 2 ay önce gelirken kendine ps5 slim cd li versiyoyonusatın almış 3 tane cd oyunla birlikte 1 tane cdliş oyununu hatırlıyodfum nba 2k 25 vardı bide psn hesabını vercek içide 10 aylık ps plus deluxe ea fc 26 ve ufc 5 var sizce almaya...
yerinde olsam kule tipi değilde sıvı soğutma takardım anakart işlemci zaten iyi ben ekran kartınıda nvida tavsiye ederdişm ama o tercih meselesi diğer parçalar iyi güzel sistem yani ama sıvı soğutmaya geçme işini düşün
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce vatandan aldım bu pcyi ve sıvı soğutma montajında kafama atakılan bişey oldu benim gördüğüm pc toplama videolarında bu sıvı soğutmanın pompasını sağdan veriyolar benimki soldan verilik şuan sizce pcye bi zararı olurmu resminide atıcam