idrwin isimli üyenin son içerikleri

1. I

GIGABYTE G25F2AIPS/1MS/240HZ/FHD ACİLL YARDIMM

hocam ben bunun pivot olanını aldım 24g4zr modelini 2 tane ölü piksel çıktı iade oluşturacağım eğer iade edebilirsem lenovanın 320 veya 340 olması lazım pivot 7 bine onu alacağım.İade edemezsemde kullanırım bunu iyi gibi.
  2. I

evet bence iade et.
  3. I

Ölü Piksel 3 Adet İade Etmelimiyim ?

Resim yükleyemiyorum ki göstereyim 1780508942 beyazda en çok belli oluyor. Bilemedim ki disinden bakınca belli oluyor onun haricinde gözükmüyor bile
  4. I

hocam ölü pixel sayfasında 4 tanesrenkte gösterilmiştir örnek ölü piksel gibi de değil küçücük siyah bişey çok dibinden bakımca anca anlıyorum.5 bin tllik monitor zaten bilemedim uğraşmaya değmez gibi.
  5. I

resim
  6. I

Arkadaşlar yeni monitor aldım 1080 p.3-4 tane ölü piksel çıktı çok yakından bakınca belli oluyor uzaktan belli olmuyor iade etmelimiyim sizce. Fotoğrafı çektim onda da belli olmuyor.
  7. I

Mavi Ekran Srttrail.Txt Hatası.

pc açılırken bu hatayı alıyorum karşılaşan varmı ?
  8. I

240hz 1ms Altı Monitör Acil Önerin Bütçe 7 K

eevet
  9. I

240hz 1ms Altı Monitör Acil Önerin Bütçe 7 K

dostum bunu aldım daha dün elime ulaşmadı. Pivot diye aldım.Bak belki hoşuna gider...
  10. I

İNDİRİM!! GIGABYTE G25F2A 5699 TL

hocam bunu aldım umarım pişman olmam elime ulaşmadı hala 240hz olarak kullanacağım...
  11. I

İNDİRİM!! GIGABYTE G25F2A 5699 TL

hocam fps ıyunu için almayı düşünüyorum yardımcı olurmusun nasıl sizce ? cs2 için
  12. I

hocam bu monitörü almayı düşünüyorum deneyimlerini alabilirmiyim ?
  13. I

Çözüldü✓ Cs2 İçin Bu Mönitör Nasıldır ?

hocam herkes bunu önerdi TN panel var mı ?
  14. I

Çözüldü✓ Cs2 İçin Bu Mönitör Nasıldır ?

cs2 için kısa tepki süresi ve pivot olması önemli bu model nasıl kullanan varmı? En az 200hz arıyorum. https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-245-g25f2a-1ms-240hz-hdmidisplayport-adaptive-sync-ss-ips-pivot-full-hd-gaming-monitor-p-56360
  15. I

Öneri Gaming Monitör Önerisi

bunun pivotu da vardı.Onu alacağım gibi
Geri