iHannibal isimli üyenin son içerikleri

1. I

Enermax DFX PSU Ötüyor

Teşekkürler hocam. Raijintek cratos ile eşdeğer segment dimi bunlar.
  2. I

RX 9070XT Kartımdan Memnun Değilim!

Ben mi yanlış biliyorum, arkadaşlar düzeltsin. %100'e gelmemesi sıkıntı zaten hocam. Besliyor olsa %100'e gelir. O işlemci o kartı sadece 2k çözünürlükte besler.
  3. I

Enermax DFX PSU Ötüyor

1200w Modelini almayı planlıyordum, kronik bir sorun olmadığını düşünüyorum. Fakat bende de soru işareti oluşturdu. ne alabilir 850w üstü o fiyat bandına
  4. I

RX 9070XT Kartımdan Memnun Değilim!

7500f ile 1080p de mi kullanıyorsun? anlık takılma gibi sorunlar darboğaz kaynaklı olabilir. 9070xt 4070S'e göre kas gücü bakımından fazla güçlü bir kart. Bu nedenle İşlemcin ekran kartına yetemiyor olabilir. Ya işlemci değişeceksin, ya da 2k monitör alacaksın. Başka problemde olabilir, ama...
  5. I

Öneri 9800x3d işlemci için hava soğutma önerisi lazım.

Değerler iyi hocam. Bu yaz ayında gayet iyi..
  6. I

PNY RTX 5070 Ti 38.499 TL Tepe Model

hahahaha :D doğru yorum. Ben çok seviyorum AMD'yi rx590 baya başımı ağrıttı ona rağmen 9070xt alacaktım ama bu fiyatlara 5070ti denemek güzel deneyim olacak bence.
  7. I

Hocam evdeki ve ofisteki kasalarda denemek istedim fakat kart sığmadı. 14 gün içinde kalan parçaları halledip deneyeceğim inşallah.
  8. I

Evet, ben bir kaç tane yorum görüp hemen sipariş geçtim. Ondan sonra baktığımda tepe model olduğunu yazan bir sürü yorum gördüm. 9070xt f/p olarak çok mantıklıydı. Nitro+ alacaktım fakat CW şikayetleri fazla olduğu için biraz bekleme kararı aldım, asrock taichi alacaktım. Fakat onla PNY aynı...
  9. I

Hocam inanılmaz donanım bilgim yok, ekran kartı ve monitörümü aldım. Kalan parçaları yarın gaming gecesi ile beraber halletmeye çalışıcam. 9600x 9700x arasındayım. Psu muhtemelen enermax 1200 olacak. Kasa, anakart ve ssd konusunda karar veremedim. Bunları halledince deneyeceğim, elimden geldiği...
  10. I

Arkadaşlar ben kartı aldım, dün geldi. Bahsedilen tepe modelin kutusu ile geldi. Yani tepe model kart, bu fiyata tekrar düşeceğini sanmıyorum. Normalde 9070xt alacaktım fakat bu fiyatı görünce nakit koydum geçtim. Aktif kullandığım kasaya sığmadığı için deneyemedim inşallah problemi yoktur.
  11. I

6900XT sistem olmuş mu?

https://www.incehesap.com/xfx-speedster-merc-319-amd-radeon-rx-6900-xt-black-gaming-ekran-karti-fiyati-50577/?ref=akakce&v=1.98.3 18000 TL Ekran kartı...
Geri